IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kurs Eğitimleri (https://www.ircforumlari.net/kurs-egitimleri/)
-   -   Özel Gün Grafik Tasarımları (https://www.ircforumlari.net/kurs-egitimleri/849683-ozel-gun-grafik-tasarimlari.html)

Sır 27 Aralık 2019 00:08

Özel Gün Grafik Tasarımları
 
Bu eğitim programında; vektörel tabanlı grafik programı olan illustrator programı ile piksel tabanlı photoshop programını temel seviyede kullanma becerisi kazandırılır. Eğitimin içeriğinde doğum günü, düğün ve firma açılışı gibi özel kutlama günleri için yapılan organizasyonların basılı malzemelerinin tasarımını yapabilme becerisi kazandırmaktır.
Konu Başlıkları: Özel gün tasarımları, davetiye tasarımı, doğum günü tasarımları, kına gecesi tasarımı, etiket tasarımı, digital medya materyal tasarımı, yeni doğum tasarımı maket hazırlama, raporlama teknikleri, promosyon tasarımı, özel gün analizi uygulamaları Adobe Illustrator, Adobe Photoshop kullanılarak eğitim verilecek.
İstihdam Alanları: Organizasyon şirketleri, reklam firmaları, butik atölyeler, fotoğraf stüdyoları, home office, açık hava reklamcılığı, yeni medya, sosyal medya, bu programı başarıyla tamamlayanların çalışabilecekleri alanlar arasında yer almaktadır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net