IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kurs Eğitimleri (https://www.ircforumlari.net/kurs-egitimleri/)
-   -   Reklam Tasarımı (İleri Seviye) (https://www.ircforumlari.net/kurs-egitimleri/849688-reklam-tasarimi-ileri-seviye.html)

Sır 27 Aralık 2019 00:11

Reklam Tasarımı (İleri Seviye)
 
Bu eğitimde, ileri düzeyde Photoshop ve Illustrator konfigürasyonları kullanılarak, kullanıcı deneyimi ve tasarım prensipleri doğrultusunda; Logo/Logotype tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı ve kılavuzu, Mock-up uygulamaları, proje üretimi ve pafta hazırlama, yeni medya, basılı medya ve sosyal medyada kampanya ve reklamcılık üzerine bilgi ve beceri kazandırılır. Ayrıca brief, tasarım rasyoneli, sınai haklar, tasarım hakları, telif hakları vb. teorik konulara detaylı olarak değinilir.
Konu Başlıkları: Medya organları, kullanıcı deneyimi, tasarım prensipleri, tipografi kullanımı, logo tasarımı, marka stratejisi, kurumsal kimlik tasarımı, mock-up uygulama, sınai haklar, telif hakları, brief, tasarım rasyoneli, kılavuz hazırlama, pafta hazırlama, proje üretimi.
İstihdam Alanları: Bu eğitimi başarıyla tamamlayanlar, matbaa, reklam ajansları, grafik ve tasarım hizmetleri sunan stüdyolarda, yayınevi ve elektronik yayıncılık organlarında, sivil toplum örgütlerinde vb. yerlerde istihdam edilebilirler.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net