IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   League Of Legends (https://www.ircforumlari.net/league-legends/)
-   -   Legend Online Savaş Gardiyanı Sistemi (https://www.ircforumlari.net/league-legends/617793-legend-online-savas-gardiyani-sistemi.html)

Ecrin 27 Eylül 2014 11:47

Legend Online Savaş Gardiyanı Sistemi
 
Evet işte güzel bir yenilik daha size Savaş gardiyanı hani bu mutluluk ve şeytan damgası gibi düşünün heh öyle bir şey işte neyse nedir bu bakalım hemen.

oyunda 55 levele ulaşan herkeste otomatik olarak çantasında 3.cü bir bölüm açılıyor ve burada bizi savaş gardiyanımız bekliyor.

bu gardiyan bize savaşlarda destekçi koruma ve direnç sağlıyor. 6 tane gardiyanımız var ve bunları yükseltme yolu 2 tanedir.

Ya elmas harcayacaksınız, veyahut Kristtale yükseltileceksiniz ama bu kristali elde etmek kolay olmayacak. Kristaller kayıp hazine parçaları ile temin edilecek. Peki nedir bu harita denen zımbırtı dediniz değil mi :) acele etmeyin anlayatacağım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gardiyanımızın görüntüsü bu

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kayıp hazine 4 LV. +50 takımlar Kayıp hazine haritasını elde etmek için belirlenen haritayı izleyip size veirlen görevi yerine getirmeniz gerekmekte bu herhangi bir bossu kesme gibi (yani ödülendire görevi gibi düşünün işte) 4 Tip hazine haritası var bunlar dan en yüksek ve kıymetli olan Altın bunu gümüş, koyu demir ve tunç izliyor en berbat olanı tunç ama emin olun ondna başkası da çıkmaz

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

evet bunu da bitirdik sonunda bunlarla alakalı daha geniş bilgilere ulaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Verdiğim puanda 2 puan kırdım bunun nedeni ise yine elmasçıların işine yarayacak bi özellik

Yazar: By_ kimlik

ALINTIDIR...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net