IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   League Of Legends (https://www.ircforumlari.net/league-legends/)
-   -   Legend Online Yeni Ejderha Ruh Sistemi (https://www.ircforumlari.net/league-legends/617798-legend-online-yeni-ejderha-ruh-sistemi.html)

Ecrin 27 Eylül 2014 11:52

Legend Online Yeni Ejderha Ruh Sistemi
 
Diyorsunuz ki bu ne böyle ne kadar özellik varmış ben diyorum şahsen :) Şimdi de Ejderha ruh sistemi inceledim araştırdım ve öğrendiğim kadarını sizlerle paylaşmaya kadar verdim.

Nedir bu ejderha sistemi ?

ejderha sisteminin hangi sürümle geleceği pek bilinmiyor ama çok yakında diyebiliriz. bu ejderha sistemi size bir yumurta veriyor bu yumutra savaşlardan elde edilecek daha sonra size bazı görevleri verecek bu görevler kuluçka görevleri Kuluçka bittiğinde yumurtamız kırılıyor ve bize yavru bir ejderha veriyor ve bizden ejderhayı geliştirmemizi istiyor yine ücretli ve ücretsiz sistemki şekilde ejderhamızı büyütüyoruz. Ejderhanın verdiği + özellikleriden pek söz edilmedi bu nedenle bizde sizlere kesin bir özellik söylemek istemiyoruz ama bize öyle geliyor ki yeni gelecek denen asker sisteminin bununla bir bağlantısı var. Her neyse resmimi paylaşır ben kaçarım :) Bu arada resimler çin TEST serverlarındandır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


YAZAR: ERSİN YILMAZ

ALINTIDIR...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net