IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2012, 18:13   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
LG'den yeni 4G akıllı telefon!




LG Mobile son ürünleri olan Metro PCS’ 4GLTE destekli akıllı telefon ürün listesine güçlü LG ConnectTM 4G’yi de ekledi.

LG Connect 4G, 1.2 GHZ çift çekirdekli işlemcisi ve 4G Connectivity on Nation’s Only No Contract 4GLTE Provider (ülkenin tek kontratsız 4GLTE sağlayıcısına bağlantı) ile sihirli bir çok amaçlı ortam yaratacak.
Metro PCS Communications, INC. (nyse: pcs) ve LG Mobile bugün son ürünleri olan Metro PCS’ 4GLTE destekli akıllı telefon ürün listesine güçlü LG ConnectTM 4G’yi de ekledi. LG Connect 4G, Android 2.3 (Gingerbread) ile güçlendirildi ve MetroPCS’ ilk handset 1.2 GHz çift çekirdek işlemcisi olma özelliğini taşıyor. Bu özelliği sayesinde müşterilerine günlük ihtiyaçları ve eğlence için çok işlevli bir kullanım sağlıyor.

MetroPCS’nin Operasyon Şefi ve Yöneticisi Tom Keys, yeni hizmetleri hakkında “Müşterilerimiz yıldızlara yaraşır bir deneyim ve servis bekliyorlar. Biz onlara bu isteklerine ek olarak sağladığımız kesintisiz bağlantı ile işlerini hallederken eğlenmelerini mümkün kılmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.” diyor ve ekliyor “Biz müşterilerimizin tavsiyelerini göz önünde bulundurup, değişen ihtiyaçlarını her bütçeye ve yaşam tarzına uygun bir şekilde karşılamak için kendimizi bu işe adadık.”
LG Connect 4G’ler performansı şıklıkla birleştiren, modern dizaynıyla yükte hafif, stilde ağır bir görüntüye sahip. LG teknolojisi patentli 4 inçlik NOVA ekranı, Corning® Gorilla® Glass Screen Protector (cam ekran koruyucusu) ile birleşince tüketiciye eşsiz bir izleme keyfi ve dayanıklılık sağlıyor. 1.2 GHz çift çekirdek işlemcisi ve 720p izlenim kaydı imkanı ile LG Connect 4G, kullanıcıya internet üzerinden izlenim izleme desteği ya da kaydederken müthiş bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Dolby® Mobile teknolojisi sayesinde kullanıcılar internetten indirdikleri, ya da MetroSTUDIO hizmetiyle önceden yüklenmiş filmleri izlerken, veya müzik dinlerken, zengin ve birinci sınıf ses kalitesi deneyimi yaşayacaklar. LG Connect 4G ayrıca flaşı ve ön tarafa çevrilebilen 5 MP’lik arka kameraya sahip.
LG Connect 4G hakkında yorum yapan LG Pazarlama Başkan Yardımcısı Tim O’Brien, “LG Connect 4G, müşterilerine hızlı ve güçlü bir 4G LTE ile unutulmaz multimedia deneyimleri yaşatacak. LG Connect 4G kullanıcıları tek bir ritmi bile kaçırmayacaklar ve piyasadaki en parlak eklanlarda fotoğraflar yaratıp, paylaşımda bulunabilecekler.” diyerek sözlerini noktalıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
4g, akıllı, lgden, telefon, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kusursuz bir akıllı telefon! Deep Samsung 0 02 Ocak 2012 15:43
Yeni akıllı telefon Neoi NeoIBall 585! Deep Cep Telefonlar 0 12 Aralık 2011 16:49
3 gün kapanmayan akıllı telefon! dreamy Cep Telefonlar 1 29 Eylül 2011 16:39
Ne akıllı telefon,ne de tablet... Slipknot Cep Telefonlar 0 09 Nisan 2010 14:44
Toshiba'dan yeni akıllı telefon blackkurt38 Cep Telefonlar 1 05 Nisan 2008 22:47