IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Şubat 2012, 18:59   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
LG Prada 3.0′ın yüzleri!




LG ve Prada, aktör Edward Norton ve model Daria Werbowy’i yeni akıllı telefonları LG Prada telefon 3.0’ın global reklam kampanyası yüzleri olarak seçtiklerini ilan etti.

Dünyaca ünlü isimlerin fotoğrafları İngiliz moda fotoğrafçısı David Sims tarafından çekildi. LG Prada telefon 3.0, iki firmanın işbirliğinden doğan üçüncü telefon ve her iki firma için de çok önemli bir tasarım örneği.
Bu yeni ürünün reklam kampanyasında Primal Fear, American History X, Kingdom Of Heaven ve Fight Club gibi filmlerle dünya çapında ün kazanmış aktör Edward Norton yer alacak. Sayısız filmde başrol oynadığı gibi birçok filmde de yazar ve yönetmen olarak yer alan Edward Norton, The Incredible Hulk gibi tüm dünyada dikkat çekmiş filmlerin sahne arkasında görev alıyor. Edward Norton’a eşlik eden diğer bir isim ise, PRADA ve başka birçok önde gelen moda evlerinde çalışan Daria Werbowy.
LG Prada telefon 3.0 reklam yüzü seçilen her iki isim de, bu yeni telefonun ardında yatan en değerli özellikleri yansıtıyor; şık görünüm ve akıllı işlevsellik. Kendi alanlarında dünya çapında isim yapmış olan bu iki yıldız, tarz ve özgünlük arasındaki kültürel dengeyi sağlayabilen seçkin kişiler. Edward Norton Oscar Ödülü’ne aday gösterilmiş bir aktör ve Werbowy ise sadece bir sezonda gerçekleştirilen moda defilelerinde en çok açılış ve kapanış catwalk yürüyüşü rekorunu elinde tutan ve son zamanların en çok kazanan modeli olarak anılıyor.
LG Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO’su Jong Seok Park, LG Prada telefon 3.0’ın reklam yüzü seçimi hakkında şu yorumu yapıyor: “LG ailesi olarak, yeni akıllı telefonumuzu piyasaya sunarken, böylesi yetenekli ve başarılı isimlerle yola çıkmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Her iki isim de LG Prada telefon 3.0’ın özünü stil ve kültür ile birleştirerek akıllı telefonların arkasında yatan tüm özelliklerini başarıyla hayata aktarıyor.”
Edward Norton ise bu konuda “PRADA ve LG ile aynı anda çalışabilme imkanını yakalamak benim için büyük bir mutluluk oldu. Hem PRADA hem de LG, kusursuz olmalarının yanı sıra kendi alanlarında en yenilikçi ve saygı duyulan markalar.” yorumunu yaptı.
LG Prada telefon 3.0; PRADA’nın kendine has stilini, LG’nin yenilikçi teknolojisi ile birleştirerek, 4.3 inç ve 800-nit özellikleriyle dünyanın en büyük ve en parlak ekranını sunuyor. PRADA’nın temiz ve keskin dizayn felsefesiyle üretilen telefonların komple parlak dokunmatik ekranı ve PRADA’nın imzası haline gelen Saffiano desenli arka tarafı, siyah rengin klasik şıklığıyla tamamlanıyor. Her detay sade bir şıklık yaratmak için özenle işlendi. 8.5 mm’lik derinliği ile optik inceliğin artırılması yeterince etkileyiciyken, yeni telefonların bir de LG’nin imzası olan Floating Mass Technology ile donatılıp, minimal tuşlarla da tamamlanması bu özel modele zarif bir bütünlük kazandırıyor.
Çarpıcı olduğu kadar işlevsel de olan LG Prada telefon 3.0, 1.0 GHz Dual Core/Dual Channel, yüksek hızda performans sergilemek için özel olarak yaratıldı. Dual-band Wi-Fi özelliği ise internette sörf keyfini kesintisiz ve tatmin edici bir hıza çıkartıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
30′ın, 30′ä±n, lg, prada, yã¼zleri, yüzleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2012 Prada Marka Spor ve Klasik Erkek Ayakkabı Modası / Prada Marka Spor ve Klasik PauL Ah Erkekler 0 06 Şubat 2012 17:16
Witcher 2′nin Xbox 360′a çıkışı ertelenebilir KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 17 Ocak 2012 14:48
Prada, 2012 Resort Koleksiyonu - Prada Fall Winter 2011- 2012 Sevda Ah Kadınlar 0 28 Kasım 2011 08:43
2009′dan 2010′a Kalan Trendler YapraK Ah Kadınlar 0 05 Mart 2010 01:10