IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yoSun

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2015, 09:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
LG V10 Türkiye'de




LG'nin merakla beklenen telefonu LG V10 Türkiye'de! LG V10'un fiyatı ve çıkış tarihine ilişkin detaylar haberimizde.

LG’nin heyecan uyandıran akıllı telefonu LG V10 nihayet Türkiye’de. LG Türkiye tarafından düzenlenen ve Teknolojioku.com olarak hazır bulunduğumuz lansmanla ülkemize giriş yapan LG V10’a şimdi daha yakından bakıyoruz.

LG V10’u farklı kılan detayların başında çift ekran özelliği geliyor. Telefonun 5,7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Quantum IPS ekranın hemen üzerinde sürekli açık kalan 2.1inç büyüklüğünde 160x1040p çözünürlüklü ikinci bir ekrana yer veriliyor. Ana ekranın kapalı olduğu durumlarda küçük ekranda hava durumu, pil seviyesi ve tarih durumu gösteriliyor. Ana ekran açık olduğunda ise kullanıcı küçük ekrana kısayollar atayabiliyor, favori kişileri listeleyebiliyor ya da bildirimleri buradan kontrol edebiliyor.


İkinci ekranın bir diğer özelliği ise ana ekranda film ya da video izleme keyfini bölmeden telefon aramalarını ya da iletileri görüntüleyebiliyor olmasıdır. LG’nin iddiasına göre ikinci ekran pil süresini etkilemiyor ve “her zaman açık” kalabilir.

Çift ön kamera LG V10’u farklı kılan bir diğer özellik. 80 ve 120 derecelik 5MP çözünürlüklü çift ön kamera, yanlara kaydırma zorunluluğunu ortadan kaldırarak geniş açılı özçekimler gerçekleştirebiliyor. LG, ön bölümdeki iki kameranın çektiği görüntüleri birleştirmek için özel bir algoritma kullanıyor.



LG V10’un arka kamerası G4’le aynı özelliklerde, fakat LG V10’da çok daha gelişmiş bir video yazılımı kullanılıyor. LG V10’da “Multi-View” özelliği sayesinde telefondaki üç kamerayı kullanarak aynı anda farklı noktalardan video çekmek mümkün. Video çekimi sonrası en iyi görünen videoyu telefonunuza kaydedebilirsiniz. LG V10 kullanıcıları ayrıca video çekimi esnasında deklanşör hızı, ISO, beyaz dengesi, odak ve çerçeve oranı gibi detaylarda elle ayarlamalar yapabilecek.


LG V10’un 16MP çözünürlüklü ikinci nesil OIS teknolojisinin eşlik ettiği arka kamerası ile 16:9 formatında HD, Full HD ve 4K Ultra videoların yanı sıra, sinematik (21: 9) boy oranını seçerek videolar kaydetmek de mümkün. LG V10’un video çekimi noktasındaki özellikleri bitmedi. Telefonun kamerasıyla çekilen videoları düzenlemek için “Hızlı Video Düzenleyici” adında bir özelliğe yer veriliyor. LG V10 ayrıca video kaydı esnasında kaliteli bir ses deneyimi sunmak için rüzgâr gürültüsünü önleyen bir filtre kullanılıyor.


LG V10’a Qualcomm’un 64 bit sekiz çekirdekli Snapdragon 808 işlemcisi güç veriyor. 4GB LPDDR3 RAM ve 64GB dahili depolamanın kullanıldığı telefon teorik olarak 2TB’a kadar microSD kart desteği sunuyor.

LG V10’da güç butonun altına konumlandırılan bir parmak izi sensörü yer alıyor. Ekranı uyandırma ve kilidi açmaya yarayan parmak izi tarayıcısı “Android Pay” mobil ödeme sisteminde de kullanılabiliyor.

LG V10, dayanıklılığıyla dikkat çeken bir telefon. Dura Guard adlı bir malzemeyle kaplı olan arka bölüm ve paslanmaz çelik çerçeveler, darbeler ve çiziklere karşı LG V10’u dayanıklı bir hale getiriyor. LG V10, MIL-STD-810G standartları kapsamında yapılan düşürme testlerinde 120 cm yükseklikten farklı açılardan bırakılarak dayanıklılığını ortaya koyan bir telefon.

1447867320_2h8af76.png

LG V10 gelişmiş bir multimedya akıllı telefonu olarak sınıfının en iyisi ses özelliklerini sunuyor diyebiliriz. LG V10’un sahip olduğu 32 bit Hi-Fi DAC’in üreticisi ESS Technology, profesyonellere yönelik yüksek performanslı ses ürünleri tasarımcısı olarak tanınıyor. LG V10 otomatik olarak bağlanabilecek cihazları belirliyor ve kişiselleştirilebilen ses kontrol seçenekleri sunuyor. LG V10, Qualcomm Technologies TruSigna anten gücünü artırma teknolojisinden faydalanan ilk ticari cihaz olarak; telefon nasıl tutulursa tutulsun daha az ulaşılamayan arama, daha hızlı veri ve daha iyi bir arama kalitesini her seferde sağlayabilecek şekilde sinyal gücünü en iyi hale getirmek üzere tasarlanmış bir telefon.



Son olarak LG V10’nun sağlam kasası 8.6mm kalınlığında ve 192 gram ağırlığında. Telefonun renk seçenekleri siyah, beyaz, bej, okyanus mavisi ve opal mavi. Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışan LG V10'un çıkarılabilir yapıdaki 3.000mAh kapasiteli pili Hızlı Şarj 2.0 teknolojisi sayesinde 40 dakikada %50 dolum seviyesine ulaşıyor.



LG V10 fiyat ve çıkış tarihi

LG V10, 2699 liralık fiyat etiketiyle ülkemizde satışa sunuldu. LG V10'un kutu içeriğinde alt bölümdeki QuadBeat 3 kulaklık yer alacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
lg, türkiyede, v10


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye'yi Türkiye yapan 50 yer blackkurt38 Kültür ve Sanat 4 02 Nisan 2008 23:31