IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2013, 11:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Link Değişimi Bölüm Kuralları (Yenilendi)




Değerli İF Kullanıcıları;

Google algoritmalarında gözlemlenen genel değişiklikler ve forumumuzdaki akış ile genel sorunlar göz önüne alındığında bazı ihtiyaçların duyulması sonucu Link Değişim Kuralları 21.09.2013 tarihinde yapılan bu bildiri konu ile birlikte aşağıdaki haliyle uygulanacaktır.Link değişimine katılacak arkadaşların aşağıda belirtilen kuralları dikkatle okumasını önemle rica ederiz:

1- Özellikle 2013 yılı içerisinde Google Pagerank güncellemelerinin gerçekleşmemesi, sürenin fazla uzaması ve diğer sorunlar göz önüne alınarak link değişimleri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkindeki konuda yapılan açıklama doğrultusunda güncellemelere kadar değil, konuda belirtilen periyodlara kadar yapılacaktır.Detaylar için lütfen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkindeki konuyu okuyunuz.
2- Belirtilen periyodlar dışında linkler konunuzda aksi birşey belirtilmedikçe kaldırılamaz. Site satışı, host problemi vb. gibi istenmeyen durumlarda açtığınız konu altından veya katıldığınız konulardan değişim yaptığınız kişilere durumu bildirmeniz ve açıklamanız gerekmektedir.Aksi takdirde habersizce kaldırılan linklerde bize report edilmesi halinde suçun tekrarına göre artacak 1 hafta ile süresiz olmak üzere forumdan uzaklaştırma cezası uygulanacaktır.

3- İnfosuz ve/veya cezalı sitelerle değişime katılmak yasaktır.(İnfonuzu google'da info:siteadi.com örneğindeki gibi kontrol edebilirsiniz.)

4- Fake info veya prli sitelerle değişime katılmak yasaktır.

5- Drop domainler (düştükten sonra alınan prli domainler) ile değişimlere katılamazsınız.Edinilen tecrübeler bu tip sitelerin pr değerinin bir süre Google tarafından düşürüldüğünü ve link alan sitelere de bu sebeple zarar verdiğini göstermektedir.

6- Ücretsiz (Free) sitelerle, alt domainlerle, alt sayfalarla ancak pr değeri olması doğrultusunda değişime katılabilirsiniz.

7- Değişim konusu açarken aradığınız özellikleri lütfen açıkça belirtiniz.Aksi durumlarda zaman kaybı ve tartışmalara yol açabileceğinden konunuz kilitlenebilir.

8- Nofollow link eklenmesi, gizlenen linkler vb. uygulamalar yasaktır.Aksi konuda belirtilmedikçe linkler footer kısmında ve görülebilir şekilde bulunmalıdır.

9- Kurallara uymadığını düşündüğünüz kişi ya da kişileri report etmeniz halinde yönetim gereğini yapacak ve bölüm sizin için de daha güvenli bir hale gelecektir.

Herkese başarılar ve Keyifli İF'ler dileriz.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bölüm, yenilendi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Site Satış KATEGORİ KURALLARI IF-Global Site Satış 0 05 Şubat 2016 03:26
Link Değişim Bölüm Kuralları Agathadaimon Link değişimi 0 28 Eylül 2008 13:09