IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Mac OS (https://www.ircforumlari.net/mac-os/)
-   -   Apple'ın hedefindeki dev (https://www.ircforumlari.net/mac-os/429138-applein-hedefindeki-dev.html)

Ocean 24 Kasım 2011 11:27

Apple'ın hedefindeki dev
 
Apple'ın bitmek tükenmek bilmeyen davaları tam gaz devam ediyor. İşte Apple'ın yeni hedefi...

Apple ve Amazon arasındaki kavga bitmek bilmiyor. Apple, Amazon'u kendine ait olduğunu öne sürdüğü App Store'u kötüye kullandığını belirtirken, Amazon'un yeni tableti Kindle Fire'ın reklamını yapmak için App Store ismini kullandığını iddia etti.

2011'in Mart ayından bu yana süren dava, Amazon'un AppStore ismini kendi uygulama mağazası için kullanması ve Apple'ın "o isim bize ait" savunmasıyla başlamıştı. Apple, 2008 yılında Amerikan Patent ve Marka Ofisi'nde App Store'u kendi adına kaydettirmişti.

Amazon'un App Store ismini bu şekilde kullanmasının kendilerine ait bu markaya zarar verdiğini belirten Apple bir yana, Microsoft, daha önce Amerikan Patent ve Marka Ofisi'ne başvurarak Apple'ın bu markayı sahiplenmesine karşı çıkmış ve App Store'un genel bir ifade olduğunu kaydetmişti.

hurriyet/teknoloji


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk