IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Mac OS (https://www.ircforumlari.net/mac-os/)
-   -   OS X Mavericks'in 6. Betası Yayınlandı (https://www.ircforumlari.net/mac-os/544895-os-x-mavericksin-6-betasi-yayinlandi.html)

SeckiN 28 Ağustos 2013 21:08

OS X Mavericks'in 6. Betası Yayınlandı
 
Final sürümü sonbahar aylarında kullanıma sunulacak OS X 10.9 Mavericks’in 6. Beta sürümü yayınlandı. Açıklanan yeni bir özellik getirmeyen sürüm, hata düzeltmelere odaklanıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 GB – 3 GB arası boyuttaki yeni beta sürümü, hali hazırda Beta 5 kullanan tüm geliştiriciler için tavsiye ediliyor. Yeni beta sürümü, Mac App Store üzerinden yüklenebiliyor.
OS X Mavericks’in final sürümünün Haritalar, iBooks, yeni Safari gibi birçok özellikle sonbahar aylarında kullanıma sunulması bekleniyor.

Apple’nın masaüstü işletim sistemi Mac OS X’in son sürümü Mavericks geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleşen Evrensel Geliştiriciler Konferansı’nda tanıtılmıştı. Pek çok yenilikle gelen OS X Mavericks'in bizlere neler sunduğunu hatırlamak istiyorsanız, buradaki makalemize göz atabilirsiniz.
5 beta sürümünü geride bırakan yeni işletim sisteminin 6. beta sürümü de Apple tarafından yayınlandı.
Beta 5’ten iki hafta sonra gelen Beta 6’nın yeni bir özellik getirmediği, hata düzeltmelere ve küçük rötuşlara odaklandığı belirtiliyor.

Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net