IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircforumlari.net/magazin-haberleri/)
-   -   Sinem Umaş'ın cezası belli oldu! (https://www.ircforumlari.net/magazin-haberleri/858631-sinem-umasin-cezasi-belli-oldu.html)

Risque 14 Şubat 2020 11:40

Sinem Umaş'ın cezası belli oldu!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sinem Umaş'ın, 'polis memurlarına mukavemet gösterdiği ve hakaret ettiği' gerekçesiyle yargılandığı davada karar verildi. Sanık Sinem Umaş, polis memurlarına karşı 'görev yaptırmama için direnme' suçundan 3 bin lira adli para cezasına çarptırıldı..İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, taraf avukatları katıldı. Duruşmada söz alan şikayetçi polis memurlarının avukatı, "Sanık hakkında ceza artırımı yapılarak hüküm kurulsun" dedi.

"OLAY MAĞDURU MÜVEKKİLİMİZDİR"
Sanık Sinem Umaş'ın avukatı ise olay gününe ilişkin olarak, "Olay anlatıldığı gibi değildir. Olay mağduru müvekkilimizdir. Öncelikle beraatini, mahkeme aksi düşüncedeyse lehe olan hükümlerin kurulmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

3 BİN LİRA ADLİ PARA CEZASI
Mahkeme kararını açıklayarak, sanık Sinem Umaş'ın 'görev yaptırmama için direnme' suçunu işlediğinin sabit olduğu gerekçesiyle 5 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Mahkeme, sanık Umaş'ın kişiliği ve sosyal durumunu dikkate alarak verilen cezayı 3 bin lira adli para cezasına çevirdi. Mahkeme, sanık Sinem Umaş'a verilmiş olan adli para cezasının 10 eşit taksit halinde ödenmesine hükmetti. Mahkeme, sanık Umaş'ın 'kamu malına zarar verme' ve 'kamu görevlilerine görevinden dolayı hakaret' suçundan ise beraatine hükmetti..Kaynak:Mynet

aLya 14 Şubat 2020 13:06

Cevap: Sinem Umaş'ın cezası belli oldu!
 
Ne kadar büyük bir para sizin için :puff::puff::puff:

yeSa 14 Şubat 2020 13:51

Cevap: Sinem Umaş'ın cezası belli oldu!
 
Sanki çok büyük ceza


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net