IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircforumlari.net/magazin-haberleri/)
-   -   Ebru Şahin'in şöhreti ülke sınırlarını aştı! Herkes onu konuşuyor (https://www.ircforumlari.net/magazin-haberleri/913917-ebru-sahinin-sohreti-ulke-sinirlarini-asti-herkes-onu-konusuyor.html)

Emre 21 Nisan 2021 19:23

Ebru Şahin'in şöhreti ülke sınırlarını aştı! Herkes onu konuşuyor
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Son yıllarda oyunculuk kariyeri ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ebru Şahin, Google Trends verilerine göre dünya genelinde son 1 yıl içerisinde en çok aranan Türk oyuncu oldu. İşte detaylar...
Snob Magazin'in haberine göre; Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin, Google Trends verilerine göre dünya genelinde son 1 yıl içerisinde toplam 60 ülkede aratıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bulgaristan'dan Suriye'ye, Arjantin'den Meksika'ya ve Cezayir'den Kanada'ya kadar yüzbinlerce kullanıcı, son 1 yıl içerisinde Ebru Şahin ismini google'da defalarca arattı.

"HAYAL ETMİŞTİM DİYEMEM"

Ebru Şahin, "Ödüller alıyorsunuz. Projeleriniz çok izleniyor. Reklamlarda karşımıza çıkıyor, dergi kapaklarını süslüyorsunuz. Bu kadarını hayal eder miydiniz?" sorusuna, "İnsan zaten hep hayal eder, ben de küçüklüğümden beri oyuncu olmayı hayal ediyordum. Ama bazen çok zorlayıcı olsa da fazla otokontrollü olduğumdan şu anki sevgi ve manevi kazanımlarımı hayal etmiştim diyemem." cevabını verdi.

Kaynak: Snob Magazin


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net