IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ekim 2021, 20:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nirvana’nın eski bateristi Dave Grohl, Kurt Cobain’in ölümünü anlattı




Nirvana'nın eski üyesi, Foo Fighters'ın kurucusu Dave Grohl, anılarını bir araya getirdiği yeni kitabında Kurt Cobain’in ölüm haberini nasıl aldığını, ölüm acısına iki kez katlanmak zorunda kaldığını anlattı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Nirvana grubunun eski davulcusu Dave Grohl yazdığı yeni kitabı ‘The Storyteller: Tales of Life and Music’te, grubun solisti Kurt Cobain’in ölümüyle ilgili yaşadığı ilginç bir olaydan bahsetti. 3 Mart 1994’te, Roma’da kaldığı otelde aşırı doz uyuşturucu almasından sonra grup arkadaşının öldüğünü söyleyen bir telefon aldığını anlattı.

52 yaşındaki Grohl, yeni çıkan kitabında “Yatak odamda yere düşerken dizlerim patladı ve telefonumu düşürdüm. Ellerimle yüzümü kapatarak ağlamaya başladım” diyerek haberi aldığı anda yaşadıklarını ifade etti.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
“Cobain gitmişti, Seattle Havaalanı’ndaki ilk tanışmamızda bana elma ikram eden utangaç genç adam gitmişti. Olympia'da (Washington) küçük bir apartman dairesini paylaştığım sessiz, içine kapanık oda arkadaşım gitmişti. Her gösteri öncesi, her gece güzeller güzeli kızıyla kuliste oynayan sevgi dolu baba gitmişti. Hayal ettiğimden çok daha derin bir üzüntüye kapıldım” diye anlattı yaşadığı acıyı.

Grohl’un bu derin üzüntüsü, Kurt Cobain’in hala yaşadığının haberini öğrendiği bir telefon aldığında yerini bir rahatlamaya bırakmış. Çünkü Cobain 1994 yılında, 3 Mart’ta değil, 5 Nisan’da hayatını kaybetmişti.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Dave Grohl, yaşadığı anları şöyle özetledi:

“Hayatımın en karanlık günüyken 5 dakika içinde yeniden doğdum, o günden sonra duvarlarımı daha yükseğe ördüm.”

Ancak sadece bir ay sonra, yani 8 Nisan sabahında Grohl’a yeniden Cobain’in ölüm haberi geldi ve Grohl aynı travmayı bir kez daha yaşadı. Polis ekipleri 5 Nisan’da Cobain’in kafasına aldığı kurşun sonrası öldüğü sonucuna vardı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yazar Grohl kitabında, “Bu sefer gerçekten gitmişti” diye yazdı ve “Yanlışları ve travmayı düzeltmek için ikinci bir telefon görüşmesi olmadı, bu final oldu” şeklinde özetledi.

Bir ay içinde en yakın arkadaşlarından Kurt Cobain’i iki kere kaybetme acısı yaşayan Dave Grohl, yaşadığı yası şöyle anlattı:

“Bir ay önce çelişki ve duygusal bir kafa karışıklığı yaratan bir travma yaşamıştım. O travma benim düzgün bir yas tutmamı engelledi.”


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Grohl,“Kurt’un Yaşadığı acıyı hissetmek için kalbime yalvardığım zamanlar oldu. Çok yükseklere ördüğüm o kahrolası duvarlara lanet ederken gözümdeki yaşları silmeye çalışırdım, çünkü o yüksek duvarlar yaşamam gereken acıyı hissetmemde bana engel oldular” diye konuştu.

Ancak bugün Grohl, ilk çağrıyı aldığı andaki tüm acıyı hissedebildiğini belirtti. Grohl kitabında, “Bugüne kadar, Kurt'ün öldüğü ilk söylendiğinde beni yere düşüren aynı derin üzüntünün üstesinden geldim” diye yazdı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Şu anda The Foo Fighters’ın vokalistliğini yapan Grohl, kitabında, Washington’da tek yatak odalı dairelerinde Kurt Cobain ile yaşamaktan, oda arkadaşının 1991’de uyuşturucu madde kullandığını keşfetmesine kadar bütün anılarını paylaştı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Grohl’un 384 sayfalık kitabında Cobain’in ölmeden önceki eşi olan Courtney Love hakkında tek bir cümle yazmaması dikkat çekti.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kurt Cobain’ı düşünmediği tek bir gün bile olmadığını söyleyen Dave Grohl, arkadaşıyla ilgili hislerini şöyle anlattı:

“Kurt'u en çok bateri setime oturduğumda hissediyorum. Birlikte çaldığımız şarkıları sık sık çalmıyorum, ama o tabureye oturduğumda hala mikrofona doğru çığlık atarak şarkı söylediğini ve gitarını çaldığını önümde hayal edebiliyorum.”

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
magazin dünyasi, yaŞam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rock Müziğin Tanrısı Kurt Cobain'i Anlatan Film: Montage of Heck (2015) Kalemzede Film Tanıtımları 0 12 Şubat 2017 19:44
Kurt Donald Cobain Resimleri, Kurt Donald Cobain Fotoğrafları Violent Yabancı Ünlü Resimleri 1 26 Ocak 2014 22:06
Kurt Cobain (1967-1994). Düş Müzisyenler 0 27 Mart 2013 12:38
Hareketli Kurt Resimleri.. - Kurt Gifleri.. - Kurt Avatarları.. Sevda Avatar ve Smiley 3 15 Ağustos 2012 20:08
Facebook'ta önce doğum sonra ölümünü anlattı.. pyracantha Haber Arşivi 0 14 Aralık 2010 20:34