IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

12Beğeni(ler)
  • 2 Post By aSk
  • 1 Post By NurSima
  • 2 Post By Schwarz
  • 1 Post By CORDON BLEU
  • 1 Post By Dedecan61
  • 3 Post By bliss
  • 2 Post By Feronia

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05 Şubat 2022, 14:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
RTÜK, Esra Erol'da programı için ATV'ye ceza verdi




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
RTÜK Üyesi Okan Konuralp, RTÜK'ün bugünkü toplantısında Erol Erol'un programı nedeniyle ATV'ye ceza verildiğini açıkladı.

Esra Erol’un programına 2 çocuk babası Kadir Akkoyun'a kaçan 18 yaşındaki Elif katılmıştı. Ancak genç kız programda yüzünün gözükmesini istemedi. Bu sırada Esra Erol'un yanına gitmesiyle Elif kameraların kendisini çektiğini gördü ve sinir krizi geçirdi. Ünlü sunucu Esra Erol’un programda ekran önüne çıkmak istemeyen 18 yaşındaki bir genç kızı azarlayıp bağırması tepkilere neden olmuştu.

"BİR DAKİKALIK GÖRÜNTÜYLE BENİ YARGILAMAYIN"
Esra Erol, kendisine gelen eleştirilere şu şekilde cevap vermişti:

"Bana istediğiniz söyleyin, ama inanın o söylenenlerin hepsi genç kızlarımızın hayatını kurtarsın. Bundan sonra kız çocuklarıyla ilgili daha fazla konuşacağım. Kız çocuklarımızı öyle bir eğitelim ki onları bu adamları gözlerinden tanısınlar. O ********lere söyleyecek çok sözüm var ama her seferinde de söylüyorum. Benim nasıl kadınlar ve çocuklar konusunda savunucu olduğumu herkes bilir. Lütfen çok rica ediyorum sadece bir dakikayla ve sistematik bir şekilde yayılmış olan bir görüntüyle beni yargılamayın. Haksızlık etmeyin çok rica ediyorum."

İDARİ PARA CEZASI VERİLDİ
RTÜK üyesi Okan Konuralp, Twitter hesabından bir açıklama yaparak "RTÜK, bugünkü toplantısında 'Esra Erol’da' programı için ATV’ye, “Serap Peköz’le G. Peşinde” programı için StarTv’ye yüzde 1 idari para cezası verdi. Programların içerikleri dikkate alındığında, daha yüksek bir ceza verilmesi yönündeki düşüncem nedeniyle, karara karşı oy verdim" ifadesini kullandı.

ATV’de yayınlanan “Esra Erol’da” programını görüşen Üst Kurul, 6112 sayılı kanunda geçen yayın ilkelerinin ihlal edildiğini belirleyerek, genel ahlaka, millî ve manevî değerlere aykırı hareket eden yayıncı kuruluş hakkında idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

Alıntı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
esra erol'da programı için atv'ye ceza verdi, rtük


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Esra Erol Zeynep olayı ne? Esra Erol Zeynep itirafı! NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 1 04 Mart 2021 02:55
Esra Erol'un programına boşanmak için geldi, şok gerçeği öğrendi! Risque Dünyadan Haberler 1 16 Kasım 2019 12:25
Esra Erol'un Programına "Ağırlaştırılmış" Ceza Bozkurt- Televizyon Dünyası 0 06 Aralık 2013 01:10
Esra Erol oğlu için parti düzenledi PassioN Haber Arşivi 0 31 Mart 2012 17:36