IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makaleler (https://www.ircforumlari.net/makaleler/)
-   -   Zıt Kutuplar Birbirini Çeker mi? (https://www.ircforumlari.net/makaleler/391768-zit-kutuplar-birbirini-ceker-mi.html)

Noyan 30 Nisan 2011 11:28

Zıt Kutuplar Birbirini Çeker mi?
 
Birini ilk gördüğümüzde bizi etkileyen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cazip gelen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gözümüzde büyümesine sebep olan özellikleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha sonra en nefret ettiğimiz davranışları haline gelebilir mi? Farklı bulduğumuz kişilerle ilişkiye başlayıp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kısa zamanda neden ayrılırız?


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başlangıçta bizi o kişiye çeken özelliği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonradan o insandan ayrılmamıza neden olur. Özgün olan tipler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizde ilk zamanlar büyük bir heyecan başlatsa da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine aynı özelliklerinden nefret ederek ilişkiyi sonlandırırız.

Bir iş toplantısı sebebiyle tanıştığımız bir adamdan o an çok etkilenebiliriz. Takım elbisesiyle şık görünen o beyefendi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüksek özgüvene sahip bir yöneticidir. Yaptığı konuşmalarda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birlikte çalıştığı insanlar üzerinde otoritesini kurmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her şey onun kontrolü altındadır. İşine olan bağlılığı vücut dilinden anlaşılır.

Bizi o adama çeken bu özellikler sayesinde bir ilişkiye başlarız. Onun güçlü yapısı ve her şeyi çözebilme becerisi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ona hayran olmamıza sebep olur. Peki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu hayranlık sonradan nasıl ayrılma sebebi olur?Bu adam bulunduğu yere[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sahip olduğu özellikler sayesinde gelmiştir. Kontrol kurma[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emir verme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soğukkanlılık ve işine olan bağlılığı sebebiyle yönetici olmuştur ve bizim gözümüzde başarılı erkek imajını oluşturur.

Aynı adam doğal olarak bu özelliklerini özel hayatında da uygulayacaktır. Birlikte olduğu kişi üzerinde de aynı kontrol unsurunu kullanmak isteyecektir. İşine olan bağlılığı eve geç saatlerde gelmesine neden olacaktır. Soğukkanlılığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kavga esnasında size anlayış göstermek yerine sert durmasına[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ipleri kolay koparmasına sebep olacaktır. Emir vermeye alışkın olan bu adam benzer tavırları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evin içinde ve ilişkinizde de gösterecektir. Yoksa siz bu adamı bu özelliklerinden dolayı beğenmemiş miydiniz?
Buna benzer örnekler çoğaltılabilir. Motor kullanan ve farklı giyinen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] farklı yaşayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özgür ruhlu bir adamı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu özellikleri yüzünden çekici bulup[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir ilişkiye girdiğinizde; aynı özellikleri yüzünden sinir olup ayrılma ihtimaliniz yüksektir.

Bu örnekleri kadınlara da yöneltebiliriz. Güzelliğinden[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çekiciliğinden etkilenilen bir kadınla birlikte olan adam; daha sonra aynı kadının kuaföre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] makyaj malzemesine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayakkabıya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elbiseye harcadığı parayı aşırı bulduğu için kavga edebilir.
Sonuç olarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizde olmayan özelliklere sahip birini gördüğümüzde ona doğru çekiliriz. Hayranlıkla karışık bir heyecan içimizi kaplar. Ancak aşkımızın kısa sürmesi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine aynı özellikler yüzünden olacaktır. Çünkü zıt kutuplar birbirini çeker ama bir süreliğine!

Candan Ünal


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net