IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makaleler (https://www.ircforumlari.net/makaleler/)
-   -   Gerçek Erkek Kızları Satın Almaz (https://www.ircforumlari.net/makaleler/391770-gercek-erkek-kizlari-satin-almaz.html)

Noyan 30 Nisan 2011 11:36

Gerçek Erkek Kızları Satın Almaz
 
Demi Moore ve Ashton Kutcher’ın kurduğu DNA[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] küçük kızları köleleştiren seks endüstrisinin erkek müşterilerine savaş açtı. Ünlülerin sosyal medyada destek verdiği kampanya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize ilham vermeli

Bir otel odasındayız... Fonda asansör müziği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karşımızda kafasında takkesiyle Ashton Kutcher. Kirli çoraplarını koklayıp çöp kutusuna atan Kutcher[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni bir paket çorap alıp ayağına giyerken ekranda “Gerçek erkekler kendi çamaşırlarını yıkar” yazısı beliriyor... Hemen ardından “Gerçek erkekler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızları satın almaz” sloganı.

Kutcher[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] videoda 'gerçek erkek' çerçevesine alınıyor. Peşi sıra Bruce Willis[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Harrison Ford[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Justin Timberlake[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sean Penn ve 'gerçek erkek' tercih eden medya imparatoriçesi Arianna Huffington’ı görüyoruz.

Seks ticaretinin boyutu

“Hayırdır inşallah?” diyeceksiniz. Evet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ashton Kutcher-Demi Moore çifti[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni bir video kampanyası başlatmış. Maksat[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çocuk seks ticaretine dikkat çekmek...
Türk basınında her daim yaş farkıyla anılan çiftin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi baş harflerinden türettikleri DNA adında bir vakıf kurdu. Kutcher[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kamboçya’ ya gittiğinde seks ticaretinin boyutlarını bizzat görüp dehşete kapılmış.
“6-7 yaşındaki kızların kâr için tecavüze uğradıklarını gördüm” diyen Kutcher’ın tavrı net: “Böyle bir dünyada yaşamak istemiyorum”. Sadece ABD’de 100- 300 bin reşit olmayan kızın köleleştirilip satıldığını öğrenen Moore ve Kutcher[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dünyada bu rakamın bir milyonu geçtiğini söylüyor.

Yaş ortalaması 13

Seks ticaretinde kullanılan kızların ortalama yaşı 13. Üstelik bu kızları 'satın alan'lar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sabıka kaydı olmayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi bir iş sahibi erkekler. Bu nedenle kızlar veya endüstriden ziyade 'alıcı' erkekler hedef alınıyor.

İnteraktif videonun amacı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] farkındalık yaratmak. İsteyen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi resmini ekleyerek kampanyaya destek verebiliyor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] facebook’ta paylaşılması bile önemli.

Kendine sosyal proje arayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaratıcılıktan uzak ve marka sponsorluğundan öteye gidemeyen ünlülerimize acilen duyurulur... Çocuklara cinsel saldırı ve seks köleliği konusunda alınacak çok yolumuz var.

39

Küçük kızlar üzerinden yapılan dünya seks ticaretinin hacmi. (milyar dolar)

ANTALYA’NIN ŞARABI MI OLUR?

*Barış Özkan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1990’ların sonunda yeni projesini açıkladığında başta ailesinden olmak üzere büyük tepki topladı: “Antalya’da şarapçılık mı? Delirmiş olmalısın!”

* Ancak Likya döneminde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] binlerce yıl önce bu topraklarda şarap yapıldığını öğrenen Özkan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kararlıydı. Şaraba duyduğu amatör ilgiyle yetinmedi.

* Antalya’nın Elmalı ilçesinin 20 yıllık iklim verilerini[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] toprak ve su analizlerini yaptırdı. Bağları kurabilmek için doğruca Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Hasan Çelik’e başvurdu.

* Barış Bey[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uluslararası işletmenin üzerine İngiltere’de şarap eğitimi aldı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşiyse Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun oldu. İki kardeş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi şarap markalarını yaratmak için 10 yıllık bir maceraya girişti.

* 10 yıl[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şarapçılık için kısa bir süre. Avrupa’da iyi şarapçı olmak için 100 yıl geçmesi gerektiğine inanılır. Ancak günümüzde bilimin yardımı ve elbette 'girişken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adanmış ruh' faktörüyle sürprizler yapmak mümkün.

* Bugün Özkan kardeşler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 400 dönümlük bağlarında 'Likya' adıyla şato tarzı üretim yapıyor. Cabernet Sauvignon[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Syrah[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merlot[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malbec[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Chardonnay ve Sauvignon Blanc üzümlerini yetiştiriyorlar. Türk üzümleriyle yaptıkları kupajlar çok iyi sonuçlar almaya başladı.

* Antik dönem duvar resimlerini etiketlerine yansıtan Likya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iki yıldır katıldığı Avrupa yarışmalarından ödüllerle döndü. Podalia Kalecik Karası-Malbec 2008[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Concours Mondial Bruxelles’de büyük altın madalyayı aldı.

* İstanbul’da düzenlenen 'Master of Wine 2010'da iki şarabı 'mükemmel'[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merlot-Syrah-Öküzgözü 2008 ürünü ise 'kusursuz' bulundu.

* Özkan kardeşlerin hayali ve çabaları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] boş çıkmadı. Artık bölgenin sahipleneceği ve turiste gururla sunulabileceği bir şarap markası var...

Mehveş Evin


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net