![]() |
Japon Mutfağından Lezzet : Nabeyaki Udon Tek Kişilik Hazırlama süresi : 15 dk. Pişme süresi : 15 dk. Malzemeler : 190 gr. udon (noodle veya erişte) 1 yaprak çin lahanası 1 yumurta 2 su bardağı balık suyu 2-3 shitake mantarı 3-4 ıspanak yaprağı 2 çorba kaşığı soya yağı Yarım pırasa Yarım havuç Hazırlanışı : Sebzeleri yıkayıp süzün. Çin lahanasını irice doğrayın. Pırasayı dilimleyin. Havucu önce boyuna, sonra enine ikiye kesin. Mantarların üzerini bıçakla çizin. Soya yağını kızdırdığınız tavaya sebzeleri ekleyin. Soteledikten sonra tavayı ateşten alın. Balık suyunu güveç kabında ısıtın. Üzerine udonları ekleyin, hafifçe yumuşayana kadar pişirin. Sebzeleri ekleyip 5-6 dakika daha pişirin. Üzerine yumurtayı kırdıktan sonra güveci ateşten alın. Özel kaşık ve kase ile servis yapın. |
Cevap: Japon Mutfağından Lezzet : Nabeyaki Udon Hım tşkler denemek gerek |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:37. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk