![]() |
Et Üstü Pilav Et Üstü Pilav [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler • Yarım kg. kuzu kuşbaşı, • 2 bardak pirinç, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] • 3 çorba kaşığı tereyağ, • 2 bardak sıcak su, • Tarçın, karanfil, • Yenibahar, karabiber, • Tuz. Tarif Bir tencerede yağı kızdırıp etleri iyice kavurun.Çok az sıcak su ilave edip ateşi kısın.Baharatları ekledikten sonra suyu koyup pişirin.Pirinçleri tuzlu suda bekletin.Pirinçleri ilave etttikten sonra suyunu çekene dek bekleyin.ve demlenmeye bırakın. Alıntı. |
Cevap: Et Üstü Pilav yaw yaprak Acım Accc :=) böle şeyleri koyma Gördüm mü Dayanamıyorum :Ppp |
Cevap: Et Üstü Pilav Valla bunları görünce benimde karnım açıkıyo : )) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:58. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk