IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 10 Kasım 2010, 00:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bulgur Pilavı Tarifi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malzemeler
1 su bardağı bulgur
2 domates
1 soğan
2 sivribiber
2 su bardağı et suyu
50 g tereyağı
½ yemek kaşığı salça
Tuz

HAZIRLANIŞI

Soğanları ince kıyın, tereyağında hafif kavurun, üzerine doğranmış sivribiberi ekleyin, biraz daha kavurduktan sonra rende domates ve salçaları ekleyin, iyice kavurun.
Et suyu ve tuzu ekleyin, su kaynadıktan sonra bulguru ilave edin. Bulgur piştikten sonra ocağı kapatın, 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.
Afiyet olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 10 Kasım 2010, 00:45   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi




Karnim açıktı görütüsü bile güzel. Bende yapıyorumda et suyu koymuyorum bide öyle deneyim.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 10 Kasım 2010, 00:50   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi




Yanındaki et yemeğinin suyunu kullandım eti haşladıktan sonra. Et suyum olmadığında da sizin yöntemle yapıyorum, öyle de gaayet güzel olur
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
. Fakat ben bunda dinlendiremedim pilavı. Fazla suyunu çekemedi, misafirlerim geldiğinden servis yapmak zorunda kaldım.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 10 Kasım 2010, 01:19   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi




Bende prinç pilavı ile bulgura dikkat ederim karıştırırken ezmemek için. Tereyağda güzel lezzet katıyor yemeğe. Ben fazla su katmam yemeğe pek. lezzetini alıyor. ya domates suyu ile kaynatırım yada 1-2 ölçek bardakda. Bazıları var ağzına kadar doluduruyor suyu. Bu arada Dinlenmesede olur midede dinlenir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 10 Kasım 2010, 01:32   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi




Ablacım bunu senin o güzel ellerinmi yaptı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) Ellerine, emeğine sağlık harika görünüyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 10 Kasım 2010, 21:49   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi




Bora bende hiçç ölçerek yapmam ama hep tutar öyle fazla su koymam, domates suyu değilde tavuk suyu ve et suyunu cok kullanıyorum. Tereyağı sadece pirinç pilavında kullanıyorum. Katı yağ sağlıksız ama katı yağ ve sıvıyag karıştırıp yapıyorum, e sıvı yağda lezzetsiz oluyor.
Evet midemizde dinlendi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tatlicadii sağol canım benim

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 10 Kasım 2010, 22:12   #7
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi




Ağzımın suyu sey etti :p, ellerine sağlık canım.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 10 Kasım 2010, 23:49   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi




Ay o et yemeğide bir güzeldi bir güzeldi Jessy, böyle parmaklarını yersin. Yine uydurmasyon bir tarif doğaçlama yapıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ama inanılmaz yakıştırıyorum, kuzu eti, mantar, patates havuç ve kimyon süper olmuştu. Haftasonu doğumgünü masamızıda çekicemmm, tek tek tarifleri vericem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 11 Kasım 2010, 00:01   #9
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bulgur Pilavı Tarifi




Desene IFte ziyafet çekecek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
bulgur, pilavı, tarifi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kaymaklı Bulgur Pilavı Tarifi Cappy Makarnalar Pilavlar 0 02 Şubat 2015 13:35
Pastırmalı Cevizli Bulgur Pilavı Tarifi Elysian Makarnalar Pilavlar 0 03 Temmuz 2014 17:17
Dereotlu Bulgur Pilavı Elysian Makarnalar Pilavlar 0 25 Şubat 2014 13:15
Cevizli Bulgur Pilavı YapraK Makarnalar Pilavlar 0 26 Aralık 2009 14:04
Baharatlı Bulgur Pilavı YapraK Makarnalar Pilavlar 0 22 Mart 2009 20:49