![]() |
Bademli Pilav [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler: 3 – 4 çorba kaşığı Ayçiçek Yağı 1 avuç soyulmuş badem 1,5 su bardağı Pirinç 1 tutam Tuz 1 tutam toz Dana Bulyon 2 su bardağı Hazırlanışı: Yağımızı tenceremizde kızdırdıktan sonra bademleri ekleyerek iyice kavuruyoruz. Bademler kavrulduğunda pirincimizi ekliyoruz ve kavuruyoruz. Tuz, toz dana bulyonumuzu ekleyerek iyice karıştırıyoruz. 2 bardak suyumuzu ekleyerek karıştırıyoruz ve kısık ateşte beklemeye alıyoruz. Pilavımız kıvamına geldiğinde ocağımızın ateşini kapatarak pilavımızı dinlenmeye alıyoruz. Yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun... |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:11. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk