14 Mayıs 2012, 17:23 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kıymalı Pilav Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: • 250 gr kıyma • 1 adet çarliston biber • 1 paket (500 gr) arpa şehriye • 3 çorba kaşığı margarin • 5 adet taze soğan • 1 /2 demet dereotu • 2 çorba kaşığı ceviz • tuz • karabiber Kıymalı Beyaz Pilav Tarifi: 1 Bir tencerede kıymayı bir çorba kaşığı yağla kavurun. içine ince kıydığınız biberi, tuzu ve karabiberi ekleyip harmanlayın, 1-2 dakika pişirin. Taze soğanları da ilave edip karıştırın ve ateşten alın. 2 Şehriyeyi bol suda 15 dakika haşlayıp süzdükten sonra soğuk sudan geçirin. Şehriyelerin üzerine hazırladığınız kıymalı sosu döküp, harmanlayın. 3 Pilavı servis tabağına alın, üzerine ince kıyılmış dereotu ve ceviz serpip, servis yapın.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. | |
|
Etiketler |
kıymalı, pilav |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kıymalı Ispanak. | Ein | Sebze Yemekleri | 1 | 30 Ocak 2012 14:00 |
Kıymalı Omlet | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 16:46 |
Çiğ Kıymalı Kanape | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 01:59 |
Kıymalı Nokul | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 26 Aralık 2009 05:21 |
Kıymalı Yumurta | Kralice | Yumurta Yemekleri | 1 | 12 Mart 2009 06:23 |