IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2012, 13:35   #1
Çevrimdışı
Keçi Peynirli Mezze Penne Makarna


-- Sponsor Baglantı --



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MALZEMELER

•Tuz
•190 gram yumuşak taze keçi peyniri
•6 büyük yumurta sarısı
•¼ fincan, artı 2 yemek kaşığı keçi sütü
•Taze öğütülmüş karabiber
•2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
•1 orta boy arpacık soğanı
•2 orta boy kabak, ince doğranmış
•¼ fincan ince frenk maydanozu veya düz yaprak maydanoz, artı garnitür için fazlası
•450 gram mezze penne

HAZIRLANIŞI

•Büyük bir tencerede tuz eklenmiş suyu kaynatın.
•Keçi peynirinin yarısını, yumurta sarılarını çeyrek çay kaşığı tuz ve onun yarısı kadar karabiberi bir karıştırma tasına koyup iyice karıştırın.
•Geniş bir sos tavasında önce arpacık soğanını yumuşayıncaya kadar ortalama 3 dakika pişirin. Daha sonra kabakları ekleyip yumuşayıncaya kadar ortalama 5 dakika pişirin. İçine maydanozları ve tuz ekleyip ateşten indirin.
•Makarnayı al dente olana kadar pişirin. Süzdükten sonra hiç zaman kaybetmeden makarnayı ve kabaklı sosu peynir ve yumurta karışımının içine ekleyin. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirip içine kalan peyniri ekleyip iyice karıştırın. Daha sonra tabaklara bölüp üzerini maydanozla süsleyip anında servis yapın.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MALZEMELER

•Tuz
•190 gram yumuşak taze keçi peyniri
•6 büyük yumurta sarısı
•¼ fincan, artı 2 yemek kaşığı keçi sütü
•Taze öğütülmüş karabiber
•2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
•1 orta boy arpacık soğanı
•2 orta boy kabak, ince doğranmış
•¼ fincan ince frenk maydanozu veya düz yaprak maydanoz, artı garnitür için fazlası
•450 gram mezze penne

HAZIRLANIŞI

•Büyük bir tencerede tuz eklenmiş suyu kaynatın.
•Keçi peynirinin yarısını, yumurta sarılarını çeyrek çay kaşığı tuz ve onun yarısı kadar karabiberi bir karıştırma tasına koyup iyice karıştırın.
•Geniş bir sos tavasında önce arpacık soğanını yumuşayıncaya kadar ortalama 3 dakika pişirin. Daha sonra kabakları ekleyip yumuşayıncaya kadar ortalama 5 dakika pişirin. İçine maydanozları ve tuz ekleyip ateşten indirin.
•Makarnayı al dente olana kadar pişirin. Süzdükten sonra hiç zaman kaybetmeden makarnayı ve kabaklı sosu peynir ve yumurta karışımının içine ekleyin. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirip içine kalan peyniri ekleyip iyice karıştırın. Daha sonra tabaklara bölüp üzerini maydanozla süsleyip anında servis yapın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
keci

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Peynirli Ricotta Caponato Soslu Makarna Burce Makarnalar Pilavlar 0 13 Mayıs 2012 23:35
Keçi Peynirli İncirli Cevizli Lavaş N999 Hamur İşleri 0 04 Mart 2012 14:42
Brokoli Ve Filetolu Penne Makarna YapraK Makarnalar Pilavlar 0 22 Mart 2009 20:24
Sebzeli Makarna ve Somonlu Kelebek Makarna Kralice Makarnalar Pilavlar 1 12 Mart 2009 15:31