Beşamel soslu Fırın Makarna malzemeler 1 paket fırın makarna 2 yemek kaşığı sıvıyağ İçi için 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri ( veya çeçil peyniri ) Üzeri için 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Tuz Beşamel sos için 2 yemek kaşığı margarin 2 yemek kaşığı un 2 su bardağı süt tuz Beşamel soslu Fırın Makarna hazırlanışı Makarnaları derin bir tencerede bol suda 8-10 dakika haşlayın.Haşladığınız makarnaları süzerek soğuk sudan geçirin ve süzülmesi için süzgeçte bekletin. Beşamel sos için margarini ve unu tencereye koyun ve un rengini değiştirene kadar orta ateşte kavurun . Üzerine sütü azar azar eklerken bir yandan da robot ile çırparak karıştırın. Sos koyu bir kıvam alınca ocaktan alın. Geniş bir kapta makarna, beşamel sos ve 2 su bardağı kaşar peynirini karıştırın ve borcama alın. Üzerine 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini döşeyerek önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:42. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net