IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Haziran 2008, 14:11   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En Son Makyaj ve Saç Trendleri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Makyaj ve saç artistleri bu yazın son saç ve makyaj trendlerini açıkladılar. Her zevke ve tipe uygun trendlere bayılacaksınız!

Şimdi parlak dudakların, buğulu gözlerin, havalı saçların ve rengârenk tırnakların zamanı! İşte yazın en gözde trendleri karşınızda…

Günbatımı renklerinde gözler

Mor, pembe ve turuncu tonları, günbatımının tüm renklerini gözlerinize yansıtıyor. Kullanmak istediğiniz en açık rengi kaş kemiğinin altına uygulayın. Ardından bir ton koyu farı göz kapağının üzerine, en parlak rengi ise kirpiklerinizin başladığı noktaya sürün. Clarins’in Single Eye Colour in Sweet lilac, Lovely rose, Sweet melon göz farlarının tonlarını tercih edebilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şeker gibi tırnaklar
Bu yaz renklerle oynama zamanı. Pespembe bir ojeyi bile rahatlıkla kullanabilirsiniz (FlorMar, Selection, No: 12, 1,75 YTL). Tırnaklarınızın uç kısımlarına fazladan bir kat daha oje uygulayarak ojenin soyulmasını önleyebilirsiniz.

Kısaltılmış uçlar

Yaz sezonu defilelerinde podyumlara kısa tırnaklar hâkimdi. Bu tırnaklara sahip olmak için kare kesimi tercih edin ve The Body Shop, Nail Polishing Block çok işlevli tırnak törpüsü ile tırnaklarınızın yüzeyini parlatın (9 YTL).

Tropik renkli dudaklar

Mercan renkli ruj gibi deli dolu renkleri tercih etmelisiniz (MAC, lipstick in See Sheer, ruj, 33 YTL). Rujunuzun üzerine uygulayacağınız renksiz bir parlatıcı ile dudaklarınızın daha dolgun ve seksi görünmesini de sağlayabilirsiniz.

Havalı saçlar

Saçımızdaki katları ve bukleleri kontrol altına alabileceğiniz bir ürünle (L'Oreal, Tec, Spiral Splendour, kıvırcık saçlar için kontrol kremi, 125 mi, 40 YTL) hacimli görünen modeller yaratabilirsiniz. Saçlarınız düzse hacim veren bir ürünü tercih etmelisiniz (Toni&Guy, Boost-lt Mousse, hacim kazandıran saç köpüğü, 250 ml, 32 YTL).


Bronza yakın ten

Artık makyaj uzmanları daha açık tenleri tercih ediyorlar. Yüzünüze otobronzan uygulamaktansa, cilt renginizi bir ton koyultacak renkli bir nemlendirici sürmeyi deneyin. Ancak bu nemlendiriciyi güneşin yüzünüzde ilk olarak bronzlaştırdığı kısımlarına sürmeye özen gösterin (Korres, Watermelon Lightweight Tinted Moisturiser, No: 02, renkli nemlendirici, 57 YTL).

Sade ve ışıltılı bir cilt

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Newyork Moda Haftasındaki mankenlerin mat ciltlerindeki hafif ışıltı gözleri kamaştırıyordu, işin sırrı; cildinize uyguladığınız simli bir pudradan sonra (Estee Lauder, Shimmering Shell Powder, No: 02, simli pudra, 99 YTL) ufak bir miktar vazelini avucunuzun içinde ısıtıp elmacık kemiklerinize ve göz kapaklarınızın üzerine sürmekten geçiyor. Vazelin, ışığı yansıtarak cildinizin en önemli kısımlarının parlamasını sağlayacaktır.

Farklı eyeliner renkleri

Bakışlarınızı iyice çarpıcı bir hale getirebilmek için kirpiklerinizin üzerine çarpıcı renkli bir eyeliner uygulayın (turkuaz, turuncu, yeşil). Modern bir hava katmak için çektiğiniz çizginin ince olmasına özen gösterin.

Uzun ve kıvrık kirpikler

Uzun zamandır süren dolgun kirpik modası artık yerini uzunluğa bıraktı. Ne kadar uzun kirpiklere sahip olursanız o kadar seksi görünürsünüz. L'Oreal, Telescopic Clean Definition maskarayı deneyebilirsiniz (29,99 YTL).

Yakut kırmızısı dudaklar

Yeni sezonun kırmızı ruj rengi yumuşak ve yarı mat tonlardan oluşuyor. Tek kat uyguladığınız ruju parmaklarınızla dağıtarak seksi bir hava yaratmanız mümkün.


Eğlenceli lüleler

Bu yaz gittiğiniz her yerde karşınıza çene hizasında bukleler çıkacak. Siz de, saçlarınızın 2,5 santimetrelik tutamlarını maşaya sarın. Bir süre bekledikten sonra saçlarınızı dışarıya doğru açarak serbest bırakın. Elinizle şekil verdikten sonra bir saç spreyi ile sabitleyin (Philip B, Self Adjusting Hair Spray, 240 ml, 28 YTL).

Masal kahramanları gibi

İlkbahar-yaz moda şovlarındaki en romantik çift şüphesiz inci renkli göz farları ile pembe dudak parlatıcılarıydı. Bu ikili, yüzünüzü feminen bir biçimde ortaya çıkarmak için mükemmel bir kombinasyon. Shiseido'nun Hydro-Powder Eye Shadow in Lemon Sugar, göz farı (65 YTL) ve Sephora'dan Too Faced'in, Diamond Gloss in Candy Diamond, dudak parlatıcısını deneyebilirsiniz (35 YTL).

Asi atkuyruğu

Klasik atkuyruğunu dağıtarak modern bir görünüm yaratabilirsiniz. Donna Karan defilesindeki gibi, saçınızı topladıktan sonra kuyruğunuzun tepesini hafifçe krepe yapın. Üzerine hafif bir saç spreyi sıkarak şabitleyebilirsiniz (Schwarzkopf, Osis, Elastic, 500 ml, saç spreyi, 38 YTL).

Bakır göz kapakları

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Günümüzün en iddialı farları, bronz tonlar içeriyor. Ünlü makyaj artistleri, bu rengin gözleri ortaya çıkardığını belirtiyor. Bu rengin en iyi temsilcilerinden biri olarak Max Factor, Colour Perfection Duo Eyeshadow, No: 420, ikili göz farını örnek gösterebiliriz (29,90 YTL).

Çiçek desenli saç bantları ve tokalar

Ünlülerin saç stilisti Ted Gibson, çiçekli desenlerin yeni sezonda, özellikle saç bantlarında, popüler olduğunu belirtiyor. Saçlarınızı iki yandan çiçekli tokalarla da tutturabilirsiniz.


Dokulu dalgalar

Enerji dolu saçlara sahip olmayı kim istemez? Bunu sağlamak için yapmanız gereken şey saç fırçanızı bir kenara atarak ıslak saçınıza bir avuç dolusu saç köpüğü uygulamak. Bırakın kendi halinde kuruşun ve ardından istediğiniz şekil verin.

Gümüş damlaları

Gözlerinizin dikkat çekici olması için iç kısımlarına gri veya pembe renkli far uygulayın. Lancome'un makyözü Gucci Westman, bu renklerden az bir miktarı göz pınarlarınıza sürmenizi ve göz kapaklarınızı doğal rengiyle bırakmanızı öneriyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Örgülerden topuzlara

Lela Rose defilesinde, Ted Gibson'ın yaptığı gibi saçları alçak bir atkuyruğu haline getirdikten sonra gevşek olarak örün. Ardından bu örgüyü kendi çevresine sararak seksi bir topuz elde edin. Parlaklık veren bir sprey ile saçlarınız hazır olacak (Avon, Advance Technipues, Mirror Shine Spray, 100 mi, parlaklık veren saç spreyi, 6 YTL).

Renkli allıklar

Rengârenk allıklar, kadınlara doğal ve yumuşak bir renk kattığı için yeni sezon podyum makyajlarında çok sükse yaptı. Siz de bu çok renkli allıklardan edinerek hem yanaklarınıza hem de gözlerinize renk verebilirsiniz.

Bulanık dumanlı gözler

Artık dumanlı gözler efektini yaratmanın yeni bir yöntemi var. Hem alt hem de üst kirpiklerinizin kenarına çektiğiniz kahverengi eyeliner'ınız kurumadan bir kulak çubuğu ile silmeye çalışın. Bu, gözlerinizde dağınık ve bulanık bir hava yaratacaktır.
ekolay

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
makyaj, sac, son, trendleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2013 yaz makyaj trendleri Zen Makyajın Püf Noktaları 0 06 Haziran 2013 20:02
Gotik Makyaj: 2012 2013 Sonbahar Kış Makyaj Trendleri Estela Makyajın Püf Noktaları 0 13 Ocak 2013 20:49
2013 Makyaj Trendleri Zen Makyajın Püf Noktaları 0 24 Aralık 2012 15:19
Sonbaharın Makyaj Trendleri! Dilara Makyajın Püf Noktaları 0 03 Eylül 2010 13:18