IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2010, 19:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kusur Giderici Makyaj Teknikleri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yüzünüzde beğenmediğiniz kusurları örtmek için makyaj hilelerine başvurmaya ne dersiniz? O zaman alın elinize sihirli fırçanızı, geçin aynanın karşısına, uygulayın tek tek tüm önerilerimizi…

Çıkık Çene

Eğer çenenizin çıkık olduğundan şikayetçiyseniz, daha güzel görünmesi için yapmanız gereken, bütün yüzünüze uyguladığınız pudra yada fondötenden iki ton daha koyusunu çenenize ve boynunuza uygulamak. Boynunuza da uygulamanızın nedeni aradaki farkın dikkat çekmemesi için. Bu makyajı uyguladığınızda gözlerinizi de biraz daha öne çıkartmalısınız. Bunun için kirpiklerinizi kıvırın ve maskara sürün. Ayrıca, dudaklarınızı öne çıkaracak canlı renkte rujlar tercih edin, böylece çenenizin belirginliği gidecektir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hokka Burun

Herkesin hokka gibi bir burnu olmayabilir. Eğer burnunuzdan şikayetiniz varsa dikkati başka yerlere çekmeniz gerekir. Bunun için gözlerinizi, dudaklarınızı ve elmacık kemiklerinizi ortaya çıkaran bir makyaj yapabilirsiniz. Dudaklarınıza koyu renkli bir ruj sürerseniz, dikkati yüzünüzün tam ortasına çekecektir, bu nedenle dudağınıza açık tonda bir ruj sürmelisiniz. Gözlerinizin altı mor olursa bu durumda burnunuz daha sivri görünecektir. Eğer böyle bir sorununuz varsa kapatıcınızı mümkün olduğu kadar çok sürmeli ve morlukları kapatmalısınız. Göz makyajınızı maskara ve farla dikkat çekici hale getirdikten sonra, elmacık kemiklerinizi ortaya çıkaracak teninize uygun bir allık sürmeyi unutmamalısınız.

Canlı Gözler

Gözleriniz çok çukur görünüyorsa, doğru makyajla bu durumu düzeltebilirsiniz. Yorgun görüntünüzden kurtulmak için pırıltılı bir göz farı kullanmalısınız. Daha sonra göz kapağınızın üzerine bir eyeliner çekin. Gözleriniz birbirine çok yakın duruyorsa, açık tonda bir göz farını gözün iç köşesinden ortasına kadar sürün. Ortadan dış köşeye kadarsa koyu tonda bir far sürün. Göz çevrenizde çok fazla çizgi varsa kapatıcınızı bir fırçanın üzerine boşaldın ve çizgilerin üzerinden geçin. Fondöteninizin kapatıcınızdan daha açık tonda olmasına dikkat edin.

Yuvarlak Yüz

Yuvarlak bir yüze sahipseniz, elmacık kemiklerinizi biraz geri plana itmekte yarar var demektir. Bunun için şakaklarınıza, elmacık kemiklerinize ve çene altınıza büyük bir allık fırçası yardımıyla bronz allık sürün. Daha açık renk pudrayla alnınızı, burnunuzu ve çene ucunuzu vurgulayın.

ince Dudaklar

İlk kuralı unutmamanız gerekiyor. Eğer dudaklarınız inceyse, dudak çevresini kalemle çizmek sadece dudaklarınızı büyütmeye çalıştığınızı gösterir. Dudaklarınızı kalın göstermek için açık tonda bir dudak kalemi alın ve doğal dudak çizginizi belli olmayacak şekilde çizin. Daha sonra dudağınızın içini de o kalemle boyayın ya da kalemle aynı tonda bir ruj sürün.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Düşük kaşlar

Kaşlarınız bir türlü söz dinlemiyorsa ve sürekli şekilsiz duruyor, aşağı doğru düşüyorsa üzülmeyin; çünkü bunların da çaresi var. Yapmanız gereken yeni bir diş fırçasını elinize alıp, kaşlarınızı yukarı doğru fırçalamak. Sert bir şekilde kaşlarınızı fırçaladıktan sonra elinize biraz jöle alın ve kaşlarınızın üzerine iyice bastırın. Sonra kaşlarınızı tekrar fırçalayarak jöle kalıntılarını alın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kısa Boyun

Boynunuzun kısa olduğunu düşünüyorsanız yapmanız gereken şey aslında çok basit; küpe takmak. Bu dikkati omuzlarınızdan yüzünüze doğru çekmenizi sağlayacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
giderici, kusur, makyaj, teknikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Makyaj teknikleri Estela Makyajın Püf Noktaları 0 03 Eylül 2013 09:10
Makyaj Temizleme Teknikleri Zen Makyajın Püf Noktaları 0 30 Kasım 2012 16:19
Makyaj yapma teknikleri System Kadın Sağlığı 0 31 Ekim 2011 11:23
Makyaj Sır ve Teknikleri YapraK Makyajın Püf Noktaları 0 02 Şubat 2010 02:44
Makyaj temizleme teknikleri! єzєℓ Makyajın Püf Noktaları 0 18 Aralık 2009 12:01