IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Mart 2011, 16:17   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Doğal Makyaj Nasıl Yapılır?




Doğal Makyaj Nasıl Yapılır?

Dakikalar içinde hazırlanıp evden çıkmanız gerekiyor. Hem güzel hem de doğal görünmek istiyorsunuz… Bu durumda hızlı ve sade makyaj uygulamanız yeterli olacaktır.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.






Doğal görünümlü makyajın püf noktaları MSN Kadın’da! Birkaç tekrar ettiğinizde eliniz alışacak ve hemen makyajınızı tamamlayacaksınız.
Makyaj malzemelerinin kolayca uygulanması, yüzünüzün pürüzsüz bir görünüm kazanması için ilk işlem cilt temizliğidir. Cilt türünüze uygun bir ürünle cildinizi temizleyip kuruması için bekleyin.
Temizlenmiş cildinize, makyajın kalıcı olmasını sağlarken cilt sağlığını da koruyacak türde cildinize uygun nemlendirici bir krem sürün. Kremin cilt tarafından emilmesi için bekleyin.
Cildinizdeki kusurları gizlemek, renk farklılıklarını kapatmak için yüz ve boyun bölgenize sünger yardımıyla fondöten sürün. Fondöten renginde seçim yaparken cilt renginizden bir ton açık ya da bir ton koyu olmasına özen gösterin. Fondöteni gözaltlarına, burun çevresine ve çene çizgisine dikkatlice sürün. Eğer makyajınızda göz farkı kullanacaksanız kalıcı olmasını sağlamak için göz kapaklarınıza fondöten uygulayın.
Göz makyajı yaparken amacınız gözlerinizi olduğundan daha büyük göstermekse siyah, gri ya da kahverengi tonlarında göz kalemini; göz kapağınızda kirpik çizgisinin hemen üstüne kalın bir çizgi halinde çekin. Gözlerinizi olduğundan küçük göstermek istiyorsanız; sadece gözlerinizin alt bölümüne, kirpik çizgisinden içeri doğru ince bir çizgi halinde sürün.
Göz kaleminin doğal ve sade görünmesi için küçük bir fırçayla üzerinden birkaç kez geçin. Bu sayede gözlerinizin buğulu görünmesini de sağlamış olacaksınız.
Göz kapaklarınızın üzerine açık kahverengi tonlarında far sürüp dağıtın.
Göz makyajının son adımını rimelle tamamlayın. Kirpik diplerinden başlayarak dikkatlice rimel uygulayın. Rimel fırçasının temiz olmasına dikkat edin. Kirpik uçlarında biriken topaklanmış rimeli temizlemek için temiz, kuru bir diş fırçasından yardım alabilirsiniz.
Elmacık kemikleri, burun ve alnınıza pembe tonlarında allığı büyük fırçayla uygulayın. Boyun bölgenizle renk farklılıklarını yok etmek için az miktarda allık sürüp dikkatlice dağıtın.
Ruj fırçası yardımıyla allığınızla aynı tonlarda ruju dudaklarınızı uygulayın. Allıkla aynı tonlarda ruj kullanmak makyajınıza doğallık kazandıracaktır. Eğer dudaklarınızı vurgulamak istiyorsanız; kırmızı, fuşya gibi canlı renkleri tercih edebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
doğal, makyaj, nasıl, yapılır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doğal Gece Makyajı Nasıl Yapılır? Desmont Makyajın Püf Noktaları 0 14 Ocak 2015 19:07
Doğal ayak bakımı nasıl yapılır? Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 27 Mayıs 2013 22:33
Smokey Makyaj Nasıl Yapılır Liaaa Makyajın Püf Noktaları 0 13 Mart 2012 13:56
Mor Makyaj Nasıl Yapılır? Ruj Makyajın Püf Noktaları 0 03 Ekim 2011 04:13
Makyaj Nasıl Yapılır YapraK Makyajın Püf Noktaları 0 27 Aralık 2009 05:17