IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2012, 12:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alternatif Makyaj Aletleri




Makyaj aletlerini severim. Favorim olan klasiklerden yeni çıkanlara kadar hepsini kullandım. Bunlar arasında benim en çok sevdiğim ve her zaman önerdiğim bir tanesi var. Yanınızda taşıyabilirsiniz, bedavadır, hata yapmaz ve marifetlidir: parmaklar.

Parmaklar benim en sevdiğim makyaj aletidir. Uygulama veya rötuş aleti olarak her zaman iş görür ve makyaj malzemelerinin makyajdan anlamayanlara daha eğlenceli ve daha az göz korkutucu görünmesini sağlar. Fondöten sürerken parmaklarınızın ısısı ürünün cildinize iz yapmadan pürüzsüzce yayılmasını sağlar. Parmaklar her tür krem şeklinde makyaj malzemesi için harika bir yayma aletidir.

Yüzük parmağınızın uyguladığı basınç çok hafif olduğundan her işe yarayan bir alettir. Krem allığı yüzük parmağımın ucuyla elmacık kemiklerine sürüp dışa doğru yaymayı severim. Göz kapaklarınıza krem göz farını uygularken, eye liner çekerken ve hassas göz altı bölgesine kapatıcı sürerken hep nazik yüzük parmağınızı kullanın.

Parmaklarınız aynı zamanda, fırçaların bıraktığı belirgin izleri gidermek için de mükemmel bir alettir. Parmaklarınızı kullanırken fırçayla olduğundan daha az ürün kullanırsınız, böylece birkaç parmak hareketiyle kolayca doğal görünümlü bir yüze sahip olursunuz.

Makyaj yapmadan önce ve sonra ellerinizi 20 saniye süreyle yıkayarak bakterilerden korunun. Yanınıza almayı unutmaktan korkmayacağınız bu makyaj aletine güvenmeyi öğrenin.



Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aletleri, alternatif, makyaj


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dünyaca ünlü makyaj uzmanlarından kadınlara zaman kazandıracak basit makyaj önerileri N999 Makyajın Püf Noktaları 0 07 Aralık 2011 15:12
İşkence aletleri Nur Merak Ettikleriniz 0 05 Aralık 2010 18:24
Teknik Aletleri de Allah Yaratmıştır BaRoN İslamiyet 1 05 Mart 2009 06:22