IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Rihanna Makyajı ile Güzellik (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/522164-rihanna-makyaji-ile-guzellik.html)

Zen 02 Şubat 2013 18:12

Rihanna Makyajı ile Güzellik
 
Rihanna sesiyle olduğu kadar fiziği, güzelliği, giyimi ile bayanların dikkatini çektiği gibi Rihanna makyajı ile de kendini bir çok bayanın örnek almasını sağlayan dünyaca ünlü star. Kendine bu kadar çok hayran kitlesi olmasını sağlamasındaki en büyük etken ise esmer tenine uyguladığı ve kusurlarını tümü ile gizleyen makyajına borçlu olsa gerek. Makyaj esnasında esmer tenine uygun yeşil ve mavi renk tonlarındaki lenslerinin yanısıra dolgun dudakları ile yüz hatlarının uygunluğu makyözlerin en çok makyaj yapmak istediği bir orantıdadır.

Şimdi Rihanna örneği ile kendinize bir makyaj yapmak istediğinizi düşünerek kısaca size Rihanna makyajı yapalım ne dersiniz?

Öncelikle renk tonunuzdan bir koyu tonda fondoteni yüzünüze sürün, kalıcı ve net görünmesi için gözünüzün alt ve üst kısmına makyaja başlamadan far uygulayın, makyajınızın hangi renkte olmasını düşünüyorsanız gözünüzün üstüne uyguladığınız altın rengindeki farı uçlara doğru koyulaştırın, kirpiklerinizin dibinden başlamak üzere göz altlarınıza mavi far uygulayın ve göz içine siyah göz kalemi uygulayın, varsa takma kirpiklerinizi takmak suretiyle gözlerinizi belirgenleştirin çünkü takma kirpik makyajda iyi sonuçlar verir, En son pembe rujunuzu güzel dudaklarınıza sürün ve üstüne parlatıcı uygulayın bakın sonuç harika olacaktır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net