IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2013, 13:57   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu Bahar Mor Renkli Makyaj Moda




Dünyanın en büyük markaları, 2013 yılının bahar kreasyonlarını görücüye çıkardılar. Kıyafetlerle birlikte saç ve makyaj trendlerini de belirlediler; podyumlarda mor makyaj rüzgarı estirdiler. Siz de stilinizi belirleyecek küçük moda tüyolarını takip ediyorsanız, bu ilkbaharda mor renkli makyajı mutlaka deneyin. Evoria; mor makyajı nasıl kullanmanız gerektiğini açıklıyor.
Mor makyajı pembe, yeşil ve mavi makyaj malzemeleri ile birlikte kullanabilirsiniz. Ayrıca tırnaklarda mor oje kullanmayı da unutmayın. Evoria.com; lila, fuşya, mor, leylak gibi morun değişik tonlarını kendi içinde kombine etmenin de çok trend olacağını söylüyor.
Dumanlı göz makyajı
Gözlerde bu bahar da dumanlı makyaj moda, tabii mor tonlarda! Mor rengin hakim oluğu dumanlı göz makyajı için öncelikle yüzünüze bir nemlendirici sürün. Evoria.com, cilde derinlemesine işleyerek makyajda pürüzsüz bir görüntü sağlayan yeni nesil BB kremleri öneriyor. Nemlendirici sonrasında, teninize uygun olan tonda bir kapatıcıyla cilt bazını tamamlayabilirsiniz.
Daha sonra kaşlarınızı fırçalayarak şekil verin ve boşlukları kahverengi kaş kalemi ile doldurun. Koyu pembe bir farla göz kapağınızın üzerini boyayın. Dış ve iç köşeleri koyu mor bir farla renklendirin. Göz altlarına da koyu mor far sürün. Pastel makyaj ürünleri bu bahar oldukça revaçta. Pastel tonları ile yapacağınız makyajınızla daha çekici olabilirsiniz. Tüm far renklerini tek bir palette toplamak işinizi kolaylaştıracaktır, bunun için Evoria.com’un önerisi ise Beyu Catwalk dörtlü göz farları.
Dumanlı göz makyajının son aşamasında, üst kirpik diplerine siyah sıvı eye liner çekin. Kirpiklerinize bolca siyah maskara sürün. Christian Dior Diorshow Noir Black gibi dolgunlaştırıcı etkiye sahip bir maskara kullanmanız gerektiğinin altını çiziyor. Yanaklarınızı ise pembe tonlarda bir allıkla renklendirin. Dudaklarınızı leylak rengi bir dudak kalemiyle çerçeveleyip, aynı tonlardaki bir rujla boyayın. Rujun parlak olması önemli bir etken. En iyi sonucu yakalamak için doğru makyaj ürünleri kullanmak gerekiyor. Evoria.com en iyi sonuç için Chanel Rouge Coco Shine serisi rujları kullanmayı öneriyor.
Buğulu mor makyajı
İlkbaharda uygulayabileceğiniz bir başka makyaj trendi ise buğulu mor! Buğulu mor makyaj için önce teninizi bej renk bir kapatıcıyla düzgün biçimde kapatın. Çok mat olmayan fondöten veya kapatıcı kullanın. Max Factor’un yeni fondöteni Face Finity All Day Flawless 3ü 1Arada gibi parlak bir fondöten kullanmayı öneren Evoria.com uzmanları, bu yıl ciltlerde parlama yaşanacak diyor. Doğal görünümü sağlayan en iyi makyaj malzemeleri cildinizi de koruyacaktır.
Göz makyajınıza başlarken de hem alt, hem üst kirpiklerinizin diplerini siyah göz kalemiyle boyayın. Koyu mor tonlarda bir göz farını göz kapaklarınıza sürdükten sonra parmaklarınızın veya yarım uçlu fırçanın yardımıyla far ile kalemin iç içe geçmelerini sağlayın. Göz kapağınızın üstünde renkleri iyice yayın. Kirpiklerin altına doğru aynı rengin açık tonlarının geçişini yaşatın. Kirpik altlarını beyaza yakın bir bej ile aydınlatın. Göz altlarınızda da aydınlatıcı kullanabilirsiniz. Porselen makyaj malzemeleri ile yapacağınız ufak rötuşlarla aydınlık bir görünüme sahip olabilirsiniz.
Allık olarak koyu pembe tonlarını tercih edin. Evoria.com’da indirimlerle sunulan Physicians Formula allıklarda istediğiniz tonu kolayca bulabilirsiniz. Dudağınızda ise çok açık pembe bir parlatıcı kullanın. Ayrıca göz farınızın tonlarında oje kullanarak, bütünlüğü sağlayabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bahar, bu, makyaj, moda, mor, renkli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bahar Neşesini Taşıyan Makyaj Stilleri N999 Makyajın Püf Noktaları 0 04 Nisan 2012 14:25
Bahar Makyaj Modası 2012 Liaaa Makyajın Püf Noktaları 0 13 Mart 2012 13:47
2012 Bahar Makyaj Modası AnqeL Makyajın Püf Noktaları 0 10 Mart 2012 12:23
Victoria's Secret 2012 Bahar Makyaj Koleksiyonu Ay Makyajın Püf Noktaları 0 22 Şubat 2012 12:42
Body Shop 2010 Bahar Makyaj Ürünleri YapraK Makyajın Püf Noktaları 0 20 Şubat 2010 15:23