IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mayıs 2013, 15:42   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Repairwear Laser Focus Kırışık Karşıtı Göz Kremi




Repairwear Laser Focus Kırışık Karşıtı Göz Kremi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Clinique, ilk olarak çizgi ve kırışıkların görünümününde %63’e varan azalma sağlayan ve dermatolojik lazer uygulamasına eşdeğer etki gösteren Repairwear Laser Focus Kırışık ve UV Hasarı Giderici Serum’u tanıtmıştı. Göz çevresi de ikinci bir şansı hak ediyor. Clinique’in güçlü kırışık karşıtı serumunun patentli teknolojisiyle formüle edilmiş. Repairwear Laser Focus Kırışık Karşıtı Göz Kremi özellikle göz çevresindeki görünür yaşlanma belirtilerini onarmak için yaratıldı.
Clinique Baş Dermatoloğu Dr. David Orentreich “Genç bir cilt güçlü ve esnektir. Buna karşın, yaşımız ilerledikçe cilt elastikiyetini, sıkılığını ve ihtiyaç duyduğu nemi kaybetmeye başlar.Üstelik yüz ifadelerimiz bunları geri kazanmamızı zorlaştırır.” diyor. “Gülümseme ya da gözleri kısma gibi sürekli yapılan yüz hareketleri cildin kıvrımlarını ortaya çıkarır ve “dinamik kırışık” adını verdiğimiz katlanmalara yol açar. Yaşımız ilerledikçe cildimiz sarkmaya başlar ve kırışıklar daha belirgin hale gelir.”
Güzellik sektöründe lider olan Clinique ürünlerini test etmek için yeni yollar arıyor. Geleneksel statik çizgi ve kırışık testlerine ilave olarak, Repairwear Laser Focus Kırışık Karşıtı Göz Kremi ile dinamik kırışıkları test ediyor.İsminden açıkça anlaşılacağı üzere, yapılan “Gülümseme Testleri” göz çevresindeki “gülümseme çizgileri” nin ne ölçüde azaldığını test etmek üzere uygulanıyor. Bu çizgiler özellikle gülümseme anında oluşan çizgilerdir. Panelistler aktif olarak gülümserken, ürünü kullanmadan önce ve 12 hafta boyunca düzenli olarak kullandıktan sonra olmak üzere değerlendirildiler. 12 hafta sonrasında “aktif” gülümseme çizgileri tekrar değerlendirildi. Sonuçlar göz çevresindeki aktif gülümseme çizgilerinin görünümünün %54’e varan oranda azaldığını ortaya koyuyor.
Clinique’in yeni Repairwear Laser Focus Kırışk Karşıtı Göz Kremi çift yönlü yaklaşımıyla tüm göz çevresinin aynı zamanda daha canlı ve genç görünümünü sağlıyor.
UV hasarını onarır ve çevresel zararlılara karşı koruma sağlar
UV hasarlarına yıllarca maruz kalmak, direk olarak hücre DNA’sıdaki doğal kolajen ve elastin yapısına zarar vererek, çizgi ve kırışıkların oluşmasını sağlar. Repairwear Laser Focus UV Hasarı Giderici Serum’da bulunan güçlü bir içerik tarafından formüle edilmiş bu yeni yaşlanma karşıtı göz kremi, UV hasarının yarattığı etkileri gözle görülür şekilde tersine çevirir.
  • Encapsulated Micrococcus Lysate (güçlü serum içeriği): UV hasarına karşı en güçlü koruma sahibi organizma olduğu bilinen, “Micrococcus Luteus” enzim özü bulunmaktadır. Zaman içerisinde, yaşlanmanın ilk belirtilerini yaratan UV ışınlarının ortaya çıkardığı hasarlı görünümü onarır.
  • İçeriğindeki C ve E Vitaminleri ve antioksidanlar, serbest radikallere karşı savaşır ve çevresel zararlılara karşı cildi korur.
Çizgi ve kırışık görünümünü ve cilt dokusunu gözle görünür şekilde iyileştirir
Gelişmiş formül 12 hafta içerisinde kaz ayaklarının, göz kapaklarının ve göz altının görünümünü iyileştirir (birbiriyle çakışan göz altı çizgilerini de).
  • Kesilmiş süt proteini: Clinique’in yeni geliştirilmiş Kesilmiş Süt Protein formu doğal ve yüksek kalitede polipeptit ve zengin amino asit içeriği sayesinde cildin yenilenmesini sağlar ve cilde daha güçlü bir destek mekanizması sağlar.
  • Siyah Çay Fermantesi: Cildi sıkılaştırarak çizgi ve kırışıkların görünümüzü azaltır. Göz altındaki kesişen çizgilerin görünümünü yumuşatır.
  • Chlorella Vulgaris, Palmitoyl Oligopeptide ve Siegesbeckia Orientalis Özü: Doğal kolajen ve elastin üretimini hızlandırarak, cildin sıkılaşma ve yenilenme gücüne sahip olabilmesi için birlikte çalışırlar.
Cildin nem bariyerini güçlendirir
Gerçek; göz evresindeki derinin avuç içerisindeki deriden onda bir oranda daha ince olduğudur. Dolayısıyla yağ bezlerinin azlığından ötürü kurumaya eğilimlidir. Üstelik dış etkenler cildin daha ince ve kuru olmasını tetikler. Göz çevresindeki hassas deriyi nemlendirmek çizgi ve kırışıkların görünümünü azaltır, daha yumuşak ve esnek hissedilmesini sağlar. Bu yeni göz çevresi bakım kremi cildi anında nemlendirerek cilt bariyerini güçlendirir. Klinik testler 12 hafta sonrasında cilt bariyerinin %72’ye varan oranda arttığını gösteriyor. Daha güçlü bir nem bariyerine sahip olmak cildi ek tedavi içeriklerine hazırlar.
  • Biberiye Özü: Çevresel zararlılara karşı cildin bariyerini güçlendirir ve irritasyona yol açmadan doğal kolajen sentezini arttırır.
  • Salatalık/Arpa/Ayçiçeği Özü: Bu içerikler cildin yağ çeperini güçlendirerek cilt bariyerini onarır.
  • Trehalose: Şeker türevi olan Trehalose, cildin lipit sistemini stabilize eder. Bu da cildin ortamdan daha fazla nem hapsetmesini sağlar.
Çizgi ve kırışıklarla en üst düzeyde savaşmak için Clinique’in güçlü Repairwear Laser Focus UV Hasarı Giderici Serumu ile YENİ Repairwear Laser Focus Kırışık Karşıtı Göz Kremi’ni birlikte kullanmanızı öneririz. Serum, kırışık görünümüne karşı lazer uygulaması ile karşılaştırılabilir sonuç sunarken, göz çevresi bakım kremi yaşlanma karşıtı etki göstermenin yanı sıra anında cildin nem bariyerini güçlendirici etki göstermektedir.


Repairwear Laser Focus Kırışık Karşıtı Göz Kremi’ni sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere, tüm göz çevresine günlük cilt bakımınızın ardından uygulayınız (Göz kapağı da dahil).Yalnız başına ya da makyaj altına uygulanabilir. Dermatologlar tarafından test edilmiştir. Tüm cilt tipleri ve tonları tarafından kullanılabilir.


Clinique Repairwear Laser Focus Kırışık Karşıtı Göz Kremi 139 TL.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
focus, göz, karşıtı, kremi, kırışık, laser, repairwear


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kırışık Önleyen 5 Öneri Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 28 Aralık 2012 18:17
Erkekler İçin Kırışık Giderici Bakım Kremi Zen Ah Erkekler 0 28 Kasım 2012 12:58
Laser Yazıcı Nasıl Çalışır? Luis Bilgisayar Donanımı 0 07 Mayıs 2010 22:14