IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ağustos 2013, 16:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Işıltılı Makyajla Tanışın!




Dünyanın en prestijli kozmetik ve cilt bakımı markalarından biri olan ARTISTRY’nin sınırlı sayıda üretilen Reflective Beauty Sonbahar 2010 Renk Koleksiyonu son moda renkleriyle podyumların ışıltısını yüzünüze getiriyor…

Amway ARTISTRY’nin yeni renk koleksiyonu 2010 sonbaharında yüzünüzde moda rüzgârları estiriyor. Amerikalı ünlü makyaj sanatçısı Frances Hathaway tarafından tasarlanan yeni ARTISTRY COLOUR REFLECTIVE BEAUTY koleksiyonu podyumdaki tasarımlarından ilham alarak yaklaşan moda sezonunun ruh halini en iyi şekilde yansıtmayı başarıyor.

Koleksiyonunun yaratıcısı Hathaway’e göre tasarımcılar önümüzdeki sonbahar ve kış sezonu tasarımlarında geçmişle geleceği senaaaleyerek “davetkâr sıcak gizem dolu ve iç güzelliğimizi besleyen” bir görünüm yaratıyor. Ve ARTISTRY’nin yeni renk koleksiyonu da bu görünümü destekleyecek özellikte.

İki far ve allık kompaktından bir maskara ve bir allık fırçasından oluşan ARTISTRY COLOUR REFLECTIVE BEAUTY’de her kompakt tek başına kullanılabilecek veya daha çarpıcı bir görünüm için kombine edilebilecek dört far ve allık rengi sunuyor. Frances Hathaway koleksiyonu yaratırken neyi amaçladığını “ARTISTRY kadını için bir sürpriz yapmak ve renkleri tek başına üst üste veya kombine bir şekilde kullanması için çok yönlü bir seçenek sunmak istedim” diyerek ifade ediyor.

Zarif oval ambalajında kullanışlı dört far ve allık seçeneğiyle birlikte aplikatörlerini de içeren 2010 Sonbahar Koleksiyonu’nda Perfection ve Inspiration adlı iki farklı far ve allık kompaktı var. Perfection Hathaway’in ‘sadelik temeline dayanan’ modayı yansıtmak için geliştirdiği bir palet. Hafif yosun yeşili Ideal veya koyu indigo mavisi Wisdom olmak üzere size iki far arasında seçim yapma şansı sunuyor. Yanaklar için sıcak şeftali tonunda allık Aware ve göz ve yanak için çok yönlü pırıltı krem Vision birlikte ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.

Koleksiyonunun diğer kompaktı Inspiration ise podyumlardaki bir diğer akım olan balerin stilini yansıtarak sizi ipeksi saten pırıltılı ince katlar ve romantik tonlarda yumuşak karışımlarla ikinci bir cilde kavuşturuyor. Inspiration göz makyajı için zarif lila Destiny ve koyu mor Fate seçeneklerini sunuyor. Yanaklar dingin pembe Alive ile canlanırken sedef dokunuşu Amaze ile ışıltı kazanıyor.

Farklı renk seçeneklerini içeren kompaktları mavi maskarası ve allık fırçasıyla ARTISTRY’nin sınırlı sayıda üretilen çok özel yeni koleksiyonu REFLECTIVE BEAUTY bu sonbaharda yüzünüze bambaşka bir renk ve ışıltı katıyor...

Francis Hathaway Hakkında

New York’lu makyaj sanatçısı Frances Hathaway moda ve güzellik dünyasının önde gelen isimleriyle birlikte çalıştı. Şimdiye kadar çok sayıda lider kozmetik şirketine ait kampanyaların ardındaki yaratıcı güç olmuş ve ELLE ve Vogue gibi dergilere yazılarıyla katkıda bulundu. Frances müşterilerinize günümüzün en gözde renk seçeneklerini sunmanızı sağlamak için moda dünyasının en yeni akımlarını Reflective Beauty Renk Koleksiyonu’na dahil etti.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
işıltılı, makyajla, tanışın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Işıltılı 2013 Abiye Modelleri Zen Moda Trendleri 0 04 Aralık 2012 22:37
Topshop Işıltılı Babet Modelleri Liaaa Ah Kadınlar 0 24 Mayıs 2012 16:05
Işıltılı Tırnak Modası Ezgi Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 16 Aralık 2011 16:06
Işıltılı Makyaj Dilara Makyajın Püf Noktaları 0 04 Nisan 2009 11:07