IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Dört adımda gündüzden geceye makyaj (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/550552-dort-adimda-gunduzden-geceye-makyaj.html)

coquettishness 15 Ekim 2013 17:59

Dört adımda gündüzden geceye makyaj
 
İşe gitmeden önce sabah yaptığınız makyajla gece bir davete katılmak istiyorsanız, birkaç noktaya dikkat etmeniz yeterli. Bunun için mutlaka yüzünüze iyi bir baz sürün ve göz makyajına önem verin


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sabah işe giderken yaptığınız makyajı, akşam iş çıkışı katılacağınız bir davette ya da partide de kullanmak istiyorsanız, bu konuda birkaç püf noktasını bilmeniz yeterli. Lancome Uluslararası Makyaj Eğitim Direktörü German Moyano, InStyle dergisine; hiç eve uğramadan ofisten gece davetine gitmek isteyenlere pratik önerilerde bulundu:

KUSURSUZ BİR HAZIRLIK YAPIN
Kadınların yaptığı en büyük hatalardan biri; sabahları fondöteni hemen nemlendiricinin üzerine sürmeleri. Ancak bu formüller bir araya geldiği zaman ortaya yapay bir görünüm çıkıyor. Bu nedenle, dayanıklılığı artırmak için fondöten öncesi cildi kusursuz bir şekilde hazırlamak gerekir. Cildi makyaja anti- aging etkili bir serum ve nemlendirici kullanarak hazırlayabilirsiniz.

FONDÖTEN KULLANIN
Çalışan bir kadın için; uzun süre kalıcı fondöten, gün boyunca kendisini sağlıklı hissetmesini sağlayacak en önemli etken. Bu nedenle 24 saat etkili bir fondöten uyguladıktan sonra gün içinde ten makyajınızı tazelemek için çantanızda pudra bulundurun. İsterseniz, fondöten öncesi makyaj bazı kullanarak cildinizin daha parlak ve sağlıklı görünmesini de sağlayabilirsiniz.

GÖZLERE YOĞUNLAŞIN
Gündüzden geceye geçiş yapmak için sabah göz etrafını bir kalem ile belirginleştirin. Akşam ise aynı kalemi kirpikler boyunca uygulayın ve göz kapağının üzerinde dağıtın. Bu, gece boyunca kalıcı olacak göz makyajınızın bazını oluşturur. Daha sonra doğal bir dumanlı göz makyajı yaratmak için koyu renk farı, gözün dış kenarına yoğun şekilde uygulayıp iç kısmına doğru dağıtın.

ÇARPICI DUDAKLAR YARATIN
Günlük hayatta doğal renkleri tercih etseniz de, gece davetlerinde dikkat çekici dudaklar yaratmak adına, kırmızı ya da fuşya tonlarına yönelebilirsiniz. Ancak her rengin kendi içinde tonlara sahip olduğunu unutmayın. Doğru tonu bulmak için ruju önceden deneyin. Ayrıca ince yapılı dudaklara sahipseniz, dudak kalemi kullanın. Dudak çerçevesinin hafif dışına çekilecek bir kalem, dudaklarınızı daha dolgun gösterecektir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net