IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2014, 21:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Porselen Bebek Makyajı




Cildinizin her daim bebek gibi görünmesini istiyorsanız, birkaç makyaj tekniğini öğrenmeniz gerekiyor.

CİLDİNİZİ MAKYAJA HAZIRLAYIN
Cildinizi makyaja hazırlamak için önce cildi tahriş etmeyen ince granüllü bir peeling yapın, ardından da nem maskesi uygulayın. Canlı, taze bir görünüm için her zaman ışık yansıtma özelliği olan, ince dokulu fondötenleri tercih edin. Allık sürdükten sonra elmacık kemiklerinizi krem rengi, sedefli bir farla belirginleştirin. Bu basit hile sayesinde fotoğraflarda da harika çıkarsınız." (Makyaj uzmanı Çiğdem Yartaşı)

PÜRÜZSÜZ BİR TEN YARATABİLİRSİNİZ
Fondöten ten rengiyle bire bir aynı tonda olmalı ki, yüz ve boyun arasında renk farkı olmasın. Göz altı kapatıcınız ise yüzünüze sürdüğünüz fondötenden en fazla bir ton açık olmalı, aksi halde hiç de doğal olmayan bir görünüm elde edersiniz. Bu arada, kazayağı bölgesine fazla kapatıcı sürmeyin, aksi halde çizgilerin içinde birikme yapar. Fondöten sürmeden önce bir makyaj bazı uygulamak son derece önemli. Bu sayede hem makyajınızın kalıcılığı artar, hem de cildinizde daha pürüzsüz bir doku oluşturursunuz. Fondöteni fırça ile uygulamak da makyajınızda daha kusursuz bir etki yaratacaktır. (Inglot makyaj uzmanı Cem Bozkurterdem)

YÜZ HATLARINIZI ŞEKİLLENDİRİN
Mükemmel bir ten makyajı için fondöten sürmeden önce mutlaka bir makyaj bazı uygulayın. Fondöteni profesyonel bir fırçayla uygulamanız, hem ürünü eşit yaymanızı sağlar hem de kalıcılığını artırır. Saç ve kaş diplerine dikkat! Baz ve fondöten sürerken, bu bölgelerde fazla ürün kullanmayın. Yüzünüzün yüksek kısımlarına (elmacık kemikleri, kaş altı gibi) cilt renginizden birkaç ton açık, daha geride olan kısımlara ise (elmacık kemiğinizin hemen altı, göz kapağınızın kat kısmı gibi) birkaç ton koyu renkte pudra kullanarak yüzünüzü şekillendirebilir, üç boyutlu bir makyaj yaratabilirsiniz. (MAC makyaj uzmanı Hatice Özcan)

SAĞLIKLI BİR CİLT İÇİN
Makyajdan önce nemlendirici sürün. Göz altındaki morlukları doğal bir şekilde kapatmak için iki renk kapatıcı kullanın. Biri daha koyu, biri daha açık olmak üzere iki ayrı renkte fondöteniniz olsun. Alın, burun ve elmacık kemiklerinin üzerine açık renk; şakaklar, burun yanları, çene kemiği ve elmacık kemiklerinin altına daha koyu renk uygulayın. Böylece daha doğal bir görünüm yaratırsınız. Daha sağlıklı bir görünüm için krem dokulu, pembe tonlarında bir allık kullanın. (Ruj Makyaj Stüdyosu'ndan Seher Sander)

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bebek, makyajı, porselen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Taş Bebek Makyajı Burce Makyajın Püf Noktaları 0 28 Mart 2012 02:07
Makyajda porselen bebek etkisi Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 23 Mart 2012 17:31
Ev Dekorasyonunda, Porselen şık aksesuarlar.. Sevda Ev Dekorasyonu 1 24 Kasım 2011 23:58
Modern Bebek Sepetleri - Bebek Beşikleri + Bebek, Yatak Modelleri - 2o11 Sevda Ev Dekorasyonu 0 23 Mart 2011 12:14