IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Hızlı makyaj nasıl yapılır (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/591390-hizli-makyaj-nasil-yapilir.html)

AftieL 25 Mayıs 2014 14:08

Hızlı makyaj nasıl yapılır
 
Hızlı makyaj nasıl yapılır

Sabahları işe giderken dakikalarımızı ayna karşısında geçirmek yerine güzel bir kahvaltıyı hepimiz tercih ederiz. Fakat makyajımızı yapmaktan hiçbir zaman vakit bulamayız kahvaltıya.

Makyaj uzmanı Füsun Yıldız bize hızlı makyajın püf noktalarını ve hataları hızlı bir şekilde nasıl kapatabileceğimizi anlatıyor. Ayrıca, göz makyajı ile pudra ve allık kullanımının pratik sırlarını paylaşarak, kendi yüzünde uyguluyor.

Bence makyaj uygulamasını okumaktansa izlemek her zaman daha etkili sonuçlar doğuruyor. O yüzden Füsun Yıldız’ın kendi yüzüne yaptığı uygulamayı mutlaka izleyin. Saatlerinizi ayna karşısında geçirmenize gerek kalmasın.

Hızlı makyajın püf noktaları

Makyaj uzmanı Füsun Yıldız hızlı makyaj yapmanın püf noktasının malzemelerini iyi tanımak olduğunu söylüyor. Hızlı bir şekilde uygulama yapılacağından renklerin soft olmasının önemli olduğunu belirten Yıldız, “Koyu renkler bütün hataları gösterir, ayrıca yapılan hatayı düzeltmek de zor olur” diyor.

Diğer önemli nokta ise ten makyajını doğru yapmak. Pudranın iyi dağılması ve allığın dalgalanmaması hızlı makyajın önemli adımlarından…

Göz makyajında ise kalem kullanmak ve kalem hattını eyeliner kadar profesyonel çalışmamak gerektiğini belirten Füsun Yıldız, göz kalemini dağıtmanın yeterli olacağını söylüyor.[

Pudra ve allık uygulaması

Burada iki önemli nokta var. Birincisi hafif yatay bir fırça kullanmak, ikincisi ise uygulamayı nokta darbeleriyle yapmak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk