IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Lcia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2014, 20:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sizi daha fotojenik gösterecek 25 ipucu




Yılın bu zamanı berbat aile fotoları,kötü parti fotoğrafları gibi bir dolu çekim,size olumsuz şekilde yansıyabilir. Her ne kadar içinizdeki sizi sevseniz de,birkaç pratikle bu güzelliği ete kemiğe bürünmüş bir şekilde kameraya yansıtabilirsiniz. İyi haber? Fotojenik olma konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz.İşte içinizdeki Gisele’yi ortaya çıkarmak için favori ipuçlarımız.

1. Fotolarda göz kırpmaya meyilliyseniz, fotoğraf çekilmeden önce gözlerinizi kapatın ve kamera sesi duyulurken yavaşça açın. Yarım açık gözlere son!

2. Katlı gerdan görünümünü engellemek için, boynunuzu uzatın yüzünüzü biraz öne doğru itin. Alnınızı dayadığınızı ve çenenizi yavaşça geriye çektiğinizi düşünün. Tuhaf hissettirebilir ama mükemmel görünecektir-Söz veriyorum


3. Halle Berry’den Jessica Chastain ve Elizabeth Banks’a birçok ünlüyü kırmızı halı için hazırlayan ünlülerin makyözü Fiona Stiles,makyajınızın uyumlu olduğundan emin olmanızı söylüyor.. “Fondöten cildinize göre soluk kalıyorsa, flaş yüzünüzde patladığında çok net belli olacaktır.” Şeklinde sözlerine devam ediyor.“Cildinizi göğüs renginizle eşleyin ve boynunuz soluksa,bir ince katman da o bölgeye uygulayın. (Çoğu insan için bu böyledir).” Tavsiyesinde bulunuyor.

4. Kıvrımlı kirpikler ve maskara zorunluluktur. Gözlerinizi tamamen açın çünkü gözler fotoğrafın odak noktasıdır. Bir resimde insanları çizmek için,gözleri etkili kılmak önemlidir. Ne kadar açık olurlarsa,ışığı o kadar fazla yansıtırlar ve parıldarlar.

5. Favori fotoğraflarınıza bakın örnekler edinin. Belirli bir açıdan görünmeyi mi seviyorsunuz? Ya da özel tebessümünüzü mü? Bir dahaki fotoğraf çekiminde favori fotoğraflarınızı taklit edin.


6. Şu eski kırmızı halı numarasını deneyin: Aptalca ve fazla geniş görünen bir sırıtmayı önlemek için,dilinizi dişinizin arkasına koyun.

7. Kaşlarınızı vurgulayın. Kaşlar sadece duygu ve karakteri ortaya koymaz, aynı zamanda kamerada canlı ve silik görünme arasındaki farkı belirler. Fotoğraflanacağınızı biliyorsanız,yüzün fotoğrafta daha aydınlık görünmeye eğilimli kısımları için hafif koyu kahverengi kalem kullanın.

8. Saçlarınızın parlak olmasına dikkat edin. Julia Roberts, Reese Witherspoon, Julianne Moore veSarah Jessica Parker gibi isimlerle çalışan saç tasarımcısı Serge Normant “Sprey parlatıcı,son dakika işleri için idealdir” diyor.

9. Fotoğraflarınız elektrikleniş saçlarınızı ortaya çıkarabilir,bu yüzden saçlarınızın pürüzsüz olmasına özen gösterin. Normant “İyi bir pomat ve hafifçe kullanacağınız kuru yağ işe yarayabilir,” “Çok fazla kullanmaktan korkuyorsanız, ellerinize püskürtün ve köpürmeyi kontrol altına alın.”

10. Birisi fotonuzu çekmeden önce ışığa karşı bakın. Böylece göz bebekleriniz küçülür ve kırmızı göz engellenmiş olur.

11. Sürpriz foto? Şu 5 saniyelik hazırlığı deneyin: Bir mendille ya da tek katlı peçeteyle yüzünüzü kurutun, ardından pembe bir parlaklık vermek için yanaklarınızı sıkın (evet eski moda ama işe yarıyor.)

12. İki damla Visine gözlerinizi daha parlak ve canlı gösterir.

13. Allık zorunluluktur! Yanaklarınızda renk olmadan,yüzünüz iki kat büyük gözükür. Elmacık kemikleri üzerine orta pembe tonda allık ekleyin ve yüzünüzü şekillendirin.

14. Açıları düşünün. Kameraya karşı düz durmak kötü görünebilir; bunun yerine yüzünüzü 3 çeyrek pozisyonuna dönerek derinlik vermeyi deneyebilirsiniz.

15. Kırmızı halı pozisyonunu deneyin: ellerinizi kalçanıza koyun, vücudunuzu yana doğru tutun ve başınızı kameraya çevirin. Bu bir klişedir ama ince görünmenizi sağlar.

16. Yüzünüzde ciddi bir parıltı olmasını engelleyin.Stiles bu konuda “Cildinizde bir parlaklık,fotoğrafta da fazla gözükebilir,yumuşak bir parlaklık iyidir,ancak cildiniz yağlıysa aşırı parlak görünebilir. Parlaklık bağımlısıysanız ve kendinize bu konuda yardım edemiyorsanız, yüzünüzü mat ya da çeyrek mat seviyesinde tutun (velvety finish). Elmacık kemikleri uçlarına aydınlatıcı ekleyin ve burun köprüsüne oldukça yumuşak gösterecek pudra ekleyin.


17. Diğer bir yandan, boynun aşağısında ufak bir parıltı cildinize hoş bir parlaklık verecektir. Köprücük kemiği ve omuzlarınızı Chanel Natural Finish Loose Powder in Moonlight , isimli değerli ürünle ışıltılı gösterebilirsiniz.

18. Beyaz bir duvar önünde durun. Parlak arka plan,yüzünüzü aydınlık göstermeye yarayacaktır. Aynı zamanda beyaz arka plan kameranın otomatik ayarları bulmasına yardımcı olur, böylece yüzünüz çok pembe ya da sarı görünmez.

19. Parlak lipstick sürün.Stiles bunun için “Koyu lipstick dudaklarda minimize etki eder,”diyor. “Koyu mat dudak boyasını net sürerseniz yaşlı ve kötü görünmenize yol açabilir. Parlak renklere sadık kalın.”

20. Olabildiğince fazla fotoğrafta yer alın! Fotojenik olmadıklarını düşünen insanlar genelde az fotoğrafı olan kişilerdir, ancak fotoğrafçılık bir ortalama işidir. Kate Moss bile ilk karede iyi görünmeyebilir. Ne kadar fazla fotoğraf çektiriseniz,memnun olma şansınız o derece artar.

21. Yukardan veya aşağıdan çekilecek fotolarınız kötü görünebilir. Kamerayı tutan kişiden uzunsanız,oturmayı deneyin.

22. Direkt olarak ışığın altında durmaktan sakının,yüzünüzde tuhaf gölgelere yol açabilir. Bunun yerine doğal ışık kaynağını karşınıza alın, mesela pencere gibi, ya da yüzünüze ışık hangi taraftdan vuruyorsa ona göre ayarlayın.

23. Elinizde bir nesne tutun,kırmızı kağıt bardak tercih edilmemelidir. Elinizde bir nesne ya da çiçek gibi bir şey tutmanız,pozisyonunuzu rahatlatır ve fotoğrafın daha hoş çıkmasını sağlayabilir.

24. Gözlerinizin ışıltılı olması için,ışık kaynağına bakın. Lamba ya da yılbaşı ağacına direkt olarak bakmanız,gözlerinizde güzel bir ışıltı yaratacaktır.

25. “Peynir” demeyi unutun ve bunun yerine daha eğlenceli bir şeyler bulun. Hatta daha da iyisi fotoğrafçıyla şakalaşın. Doğal bir tebessüm,sahte bir tebessümü her zaman gölgede bırakır.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
25, daha, fotojenik, fotojenik olmak, gösterecek, ipucu, sizi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Daha fazla su içmek için 5 ipucu Amelia Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 26 Nisan 2014 13:34
Sizi Romantik Gösterecek 50 Kolay Yol Elysian Aşk ve İlişkiler 1 22 Şubat 2014 14:59
Google'ın haritası Kuzey Kore'yi daha fazla gösterecek Zen Haber Arşivi 0 30 Ocak 2013 12:53
Sizi İnce Gösterecek Püf Noktalar N999 Ah Kadınlar 0 20 Mart 2012 14:06
Daha hızlı bir Chrome için 5 ipucu! Slipknot Arama Motorları Haberleri 0 23 Eylül 2010 20:17