IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Plaj dosyası: Güneş sonrası cildi güzelleştirme rehberi (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/650376-plaj-dosyasi-gunes-sonrasi-cildi-guzellestirme-rehberi.html)

Desmont 23 Kasım 2014 13:03

Plaj dosyası: Güneş sonrası cildi güzelleştirme rehberi
 
Tüm gün plajda güneşin tadını çıkardın ve istediğin bronzluğa eriştin. Harika! Peki cildinde oluşan renk eşitsizliklerini nasıl gidereceğini biliyor musun? Geceye hazırlanırken işini kolaylaştıracak pratik çözümlerimize göz at!

Plaj sonrası ne yapmalı?
Nemlendirme
Güneş sonrası yorulan cildine, öncelikle ihtiyacı olan nemi sağlamalısın. Bunun için güneş sonrası losyonlarından yardım alabilirsin. Losyon öncesinde cildini kir ve yağdan arındırmak için rutin temizliğini yapmayı ihmal etme.

Eşitleme
Cildini yatıştırdıktan sonra, az miktarda uygulayacağın BB kremle ten rengini eşit ve dengeli hale getir. Dilersen BB krem yerine makyaj bazı da kullanabilirsin.

İpucu: Bazın içine katacağın toz ışıltılı pudrayla parlak bir ten elde edebilirsin.

Mükemmelleştirme
Teninde güneş öpücüğünü hissetmek için, bronz pudrayı büyük bir fırça yardımıyla tenine uygula. Sezonun kilit makyaj ürünü olan bronz pudra sayesinde, güneşin etkisini daha çarpıcı hale getirebilirsin. Ayrıca, pudrayı elmacık kemiklerine ve alnına uygulayarak konturlama işlemini de gerçekleştirebilirsin


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net