IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Dersimiz allıklar: Yaz için hangi allığı kullanmalı? (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/650383-dersimiz-alliklar-yaz-icin-hangi-alligi-kullanmali.html)

Desmont 23 Kasım 2014 13:08

Dersimiz allıklar: Yaz için hangi allığı kullanmalı?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yaz sıcağını ve güneşini göz önünde bulundurduğumuzda, önümüzdeki yaz aylarında normalden çok daha hafif makyajlara yönelmeliyiz. Yaz makyajı tercihimiz, kış makyajımızdan tamamen farklı olmalı.

Odaklanmamız gereken en önemli konulardan biri de allıklar. Yaz için en uygun renk hangisi? Nasıl uygulamalıyız? Ve son olarak, tenimiz bronzlaştıkça uygulamamızı nasıl değiştirmeliyiz?

Kafandaki soruların cevaplarını senin için derledik!

Hangi allığı seçmeliyim?
Hatırlaman gereken en önemli şey, yüzündeki renklerle harmoni yaratmak olmalı. Eğer biraz bronzlaştıysan, öncesinde ten makyajı yapmana bile gerek kalmayabilir. Pembe tonlarında allıklar yüzündeki sıcaklığı daha da vurgulamanı sağlayacak.Tenin daha beyazsa, uygulama da o kadar hafif olmalı. Yaz için porselen makyaj görüntüsü fazla ağır kaçacak! Şeftali tonlarında allıklar ise retro bir hava yakalamana yardımcı olabilir.

Nasıl uygulamalıyım?
Her şeyden önce yazın gelmesi demek teninin zaten biraz renklendiği anlamına geliyor. Bunu akılda tutarak, allığını normalde güneşin ilk vuracağı nokta alan elmacık kemiklerinin üzerine uygula. Eğer yüzün yuvarlaksa, allığını yanaklarının üst kısımlarına uygula. İnce bir yüzün varsa orta kısımlara odaklan.

Bronz tenimle nasıl baş edeceğim?
Her şeyden önce, cilt tonun ne olursa olsun cildini güneşten koru. Bunun özel bir sırrı yok, tek yapman gereken cilt tonuna odaklanman ve makyajını buna göre yönlendirmen. Renklerle oynamayı deneyebilirsin... E bu da makyajın en sevdiğimiz kısmı değil mi?


Renklenmeye hazırlan!


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net