IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Doğal makyaj: Hayatını kolaylaştıracak 5 adım (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/665176-dogal-makyaj-hayatini-kolaylastiracak-5-adim.html)

Desmont 28 Aralık 2014 10:18

Doğal makyaj: Hayatını kolaylaştıracak 5 adım
 
Konu doğal makyajsa, tek yapmamız gereken doğal güzelliğimizi en natürel şekilde vurgulamak. Anahtarlarımız: canlı ten görünümü, uzun kirpikler, doğal bırakılmış gözler, bir kaç aydınlatıcı dokunuşu ve nude dudaklar...

Eğer doğal makyajını en abartısız şekilde yapabileceğine emin değilsen, senin için hazırladığımız uzman adımları takip et.

Birinci adım: Kusursuz bir ten görünümü için makyaja nemlendirici ve primer uygulayarak başla. Böylece tenini makyaja hazırlarken, makyajının kalıcı olmasını da sağlayacaksın.

İkinci adım: Cilt tonunu eşitlemek için bir BB kremden yardım al. Parmak uçlarınla ürünü yanaklarına, çenene, burnuna ve alnına uygula ardından temiz bir makyaj fırçası ile tüm yüzüne dağıt.

Üçüncü adım: Göz makyajın için yalnızca maskara uygulaması yeterli olacak. Topaklanmayı önlemek için maskaranı sağa sola doğru hafif salınımlarla uygula.

Dördüncü adım: Makyajını aydınlatmak için, aydınlatıcını göz altlarına, burun kemiğine, ve dudak üstünün ortasına uygula.

Beşinci adım: Kuru olan kış günlerinde dudaklarının nemini koruması için bir dudak balmı uygula.

# Editörün önerisi:
Yaz kış farketmeksizin makyajdan önce SPF koruması kullanmayı unutma. Bunun için SPF koruması içeren BB kremlerden yardım alabilirsin.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net