IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Buğulu göz makyajı için: Doğru far tonlarını bul (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/665177-bugulu-goz-makyaji-icin-dogru-far-tonlarini-bul.html)

Desmont 28 Aralık 2014 10:19

Buğulu göz makyajı için: Doğru far tonlarını bul
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Çoğu zaman makyaj malzemelerimizi, iç güdülerimize dayanarak satın alıyoruz. Ruj ve göz farlarını alırken seçtiğimiz tonları neden bu kadar beğendiğimizi biz bile bilmiyoruz. Peki seçim yaparken doğal güzelliğini en iyi biçimde vurgulayacak ürünlere yönelmeye ne dersin?

Buğulu göz makyajı için doğru tonlara karar verirken göz rengini de göz önünde bulundurursan elde ettiğin efekti ikiye katlayabilirsin!

Göz rengi faktörü
Kahve gözler:
Kahve gözlüler için, patlican moru, altın ve bronz gibi bakır tonları ve mavinin elektro tonları ideal. Gözlerin ana renklerin karışımı olduğu için bir çok tonla eşsiz bir uyum yakalıyor. Buğulu gözlerine buğulu bir makyaj yapmak için klasik siyah ise harika bir tercih olacak.

Yeşil gözler:
Zümrüt yeşili gözlerin kahve rengi ve mor tonları için ideal. Koyu yeşillerden ise kesinlike uzak durmalısın. Siyah veya göz kalemi ile iddialı bakışların hazır!

Mavi gözler:
Parlak mavi gözler, şampanya tonları, gümüş, ve gri kahve karışımları ile daha da ön plana çıkıyor. Göz rengin zaten yeterince açık ve parlak olduğu için ışıltılı makyajlardan kaçınmalısın. Sofistike buğu etkisi içinse siyah göz kaleminden yardım al.

Ela gözler:
Şanslısın çünkü gözlerinde hali hazırda bir çok ton var: kahve, yeşil ve hatta altın! Şarap rengi, koyu fuşya veya griler ela gözlerini odak noktası yapacak. Buğulu bakışlarını derinleştirmek için siyaj, koyu kahve, koyu mor veya lacivert göz kalemlerinden yardım al!


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net