IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Pratik çözümler: Bir makyaj malzemesinden 2 ürün elde et (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/665178-pratik-cozumler-bir-makyaj-malzemesinden-2-urun-elde-et.html)

Desmont 28 Aralık 2014 10:20

Pratik çözümler: Bir makyaj malzemesinden 2 ürün elde et
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1) Allık olarak ruj
Bu ufak tüplerin birden fazla işe yarayacağını biliyor muydun? Dudaklarımıza nem, yumuşaklık ve çekici bir renk veren ruj, aynı zamanda harika bir allık olarak kullanılabilir. Açık pembe ya da şeftali rengindeki rujunu, yanaklarının köşe kısımlarına sürüp parmak uçlarınla nazikçe yay. Yanında allığın yokken yüzüne tatlı bir renk vermeni sağlayacak.

2) Aydınlatıcı olarak göz farı
Tenimize biraz aydınlık katmak istediğimizde aydınlatıcılar yardımımıza koşuyor. Ancak elinin altında bu mucizevi üründen bulunmuyorsa, ışıltılı beyaz far da aynı işlevi mükemmel bir şekilde görecektir. Farı alnının orta kısmına, burun kemiğine, yanaklarına, dudaklarının orta noktasına ve çenene uygula. Sonuca bayılacaksın!

3) Ruj sabitleyici olarak Fondöten
Solup giden ruj problemi, hepimizin en az bir kere deneyimlediği bir sorun. Bundan kaçınmak için makyaj uzmanlarının taktiğinden sen de yararlanabilirsin. Sabitleyici olarak ne mi kullanıyorlar? Basit: Fondöten! Bu mucizevi ürünü rujunu sürdükten sonra, parmak uçlarınla dudaklarına dokunuşlar yaparak yedir. Rujunun çok daha uzun süre dayanacağını garanti ediyoruz!

4) Far olarak göz kalemi
Dumanlı göz makyajı yapmadan önce sabitleyici işlevi gören bir baz uygulamanın gerekli olduğunu biliyoruz. Farının taşmamasını sağlamak ve uygulama yapacağın alanı belirginleştirmek için, far öncesinde göz kalemiyle göz kapaklarını boyayarak işini kolaylaştırabilirsin. Ayrıca, yanında far bulunmayan zamanlarda kalemi kirpik diplerine çekip parmaklarınla nazikçe dağıtarak dumanlı bir görünüm elde edebilirsin.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net