IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Natürel makyaj: Günlük makyaj için tavsiyeler (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/665188-naturel-makyaj-gunluk-makyaj-icin-tavsiyeler.html)

Desmont 28 Aralık 2014 10:45

Natürel makyaj: Günlük makyaj için tavsiyeler
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


DREAM FRESH BB KREM MEDİUM SKİN
HEMEN AL
Genellikle, iddialı, çarpıcı makyaj stillerini mercek altına alsak da, doğal görünümden asla vazgeçemiyoruz. Natürel, minimal, yapması kolay ve gün içinde kullanıma uygun makyajlar da aslında iddialı makyajlarla aynı derece de özen istiyor.

BB veya CC krem gibi hafif formüllerle, cildindeki renk eşitsizliklerini gidererek, cilt kusurlarını maskeleyebilirsin. Doğal makyajını bir adım daha öteye taşımak istersen de, saç rengine özel doğal makyaj rehberimize göz at!

Her cilt tipine özel günlük makyaj
Kumrallar ve esmerler
Kahverengi saça sahipsen, doğal ten makyajını olabildiğince minimal tutmaya çalış. Güzellik önerimizse ten rengi tonlarında göz farları ile buğulu göz makyajını tercih etmen. Aynı şekilde, kaşlarının da ten makyajın kadar doğal olması gerek. Kaş kalemleri ile kaşlarını belirginleştirmeyi unutma.

Doğal makyajını kombinlemek için buğulu göz makyajını anlattığımız güzellik rehberlerimizden esinlenebilirsin.

Sarışınlar

Sarı saçlara sahipsen, doğal ten makyajında aydınlatıcılardan yardım almanı öneririz. Göz farlarını olabildiğince açık tonlarda tercih et, cilt kusurlarını ise kapatıcı ile mükemmelleştirmeyi unutma. Gözlerinin ön planda olduğu bu natürel makyaj da aydınlatıcını, gözlerinin iç köşelerine ve kaş altlarına uygulayarak bakışlarını parlat!

En doğal ten makyajını yapmaya hazır mısın?


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net