IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Güzellik ikilemi: Maskaranı nasıl alırdın? (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/668476-guzellik-ikilemi-maskarani-nasil-alirdin.html)

Desmont 08 Ocak 2015 22:20

Güzellik ikilemi: Maskaranı nasıl alırdın?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kat kat maskara sürmek mi? Belli belirsiz bir dokunuş mu? Bazı kızlar iki, üç hatta dört kat maskara uygularken bazıları beligrin kirpikler için daha natürel bir görünüm tercih ediyor. Peki senin tercihin ne? Karar vermeden, her iki taraftan birden bakmayı dene!

Hacimli görünüm
Jennifer Lopez ve Nicki Minaj gibi ünlüler, dolgun kirpik görünümü tercih ediyorlar. Sende ultra hacimli, maksimum etkili bir kirpik görünümü için maskaranı buna göre seçmelisin. Her bir katı zig zag hareketlerle uygulayarak topaklanmanın önüne geçmeli, bir sonraki katı uygularken maskaranın kurumamasına dikkat etmelisin. Maskara görünümünü eyelinerla kombinleyerek bakışlarını daha da belirginleştirebilirsin.

Doğallık anahtar kelime
Kate Hudson ve Amanda Seyfried gibi ünlülerse doğal güzelliklerini, en natürel şekilde vurgulamaya bayılıyorlar! Eğer sen de natürel bir kirpik görünümünü tercih ediyorsan, kirpiklerini uzatan bir maskara ile tek bir kat uygulayarak bakışlarını vurgula.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net