IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Güzellik rehberi: Doğru eyeliner seçimi (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/668479-guzellik-rehberi-dogru-eyeliner-secimi.html)

Desmont 08 Ocak 2015 22:22

Güzellik rehberi: Doğru eyeliner seçimi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Eyeliner, bir dokunuşta tüm güzelliğimizde büyük fark yaratan belkide tek ürün. Üstelik çok yönlü kullanım sağlamasıyla da vazgeçilmezimiz. Kendin için hangi stile karar vereceğine yardımcı olmak için sana küçük bir rehber hazırladık.

Silahını seç
Eyeliner stiline karar vermeden önce, kendine şu soruları sormalısın: Hangi renk giysilerimle, tenimle ve saç rengimle uyum sağlar? Hangi formüldeki ürün cilt tipimde istediğim etkiyi yaratır? Eyelinerı nasıl uygulamak istiyorum?

Genellikle eyelinerlar, kalem, likit ve jel formunda olur. Jel eyelinerlar, eyeliner fırçası ile uygulanır ve en yumuşak sonuçları elde etmene yardımcı olur. Ancak göz altlarına uygulamamalısın, gözlerin yaşardığında jel eyelinerın yüzüne akabilir. Makyaj çantanda da 'ne olur ne olmaz' bir kulak çubuğu bulundurmayı ihmal etme.

Buğulu bir etki için , göz kalemlerinden yardım al. Göz kalemleri, bakışlarına adım adım belirginlik katmak için de ideal. Aynı zamanda bir çok renkli göz kalemi var, neden bugün mavi bir göz kalemi denemiyorsun?

Eğer yakınlarında bir eyeliner yoksa ve gözlerinde eyeliner etkisi yakalamak istiyorsan, göz farından yardım dal. Bir kaç damla su ve ince bir eyeliner fırçası ile, göz farını eyeliner çeker gibi uygula.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net