IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Parti makyajını iyi temizlemenin 3 sırrı (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/668484-parti-makyajini-iyi-temizlemenin-3-sirri.html)

Desmont 08 Ocak 2015 22:27

Parti makyajını iyi temizlemenin 3 sırrı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yılbaşı yemekleri ve partileri, en sevdiğimiz etkinliklerden. Peki ya sonrası? Parti sona erdiğinde makyaj temizleme ritüeli bizleri biraz zorlayabiliyor. Parti yorgunluğundan sonra makyajı sabah temizlemek hepimize daha cazip gelse de, bunun ne kadar yanlış olduğunu hatırlatmamıza gerek bile yok. Yine de eğer gece temizliğine üşendiysen, bu sabah işe koyulma zamanı!

Gözlerden başla
Parti makyajında genellikle en çok ağırlık verdiğimiz nokta; göz makyajımız. Gözlerimiz ve göz çevremizin hassasiyetini de düşünürsek, ilk işimiz göz makyajını temizlemek olmalı. Bir pamuk yardımıyla hipoalerjenik makyaj temizleyici solüsyonu uygula ve gözlerinin üzerinde nazikçe gezdir. Birkaç saniye sonra maskara solüsyonun etkisiyle yumuşadığında, göz makyajını rahatça çıkarabilirsin. Yumuşak ve nazik hareketlerle temizlemeyi unutma.

Cildine iyi bak
Cilt temizliğinde en önemli noktanın cilt tipine uygun ürün kullanmak olduğunu unutma. Cildine uyguladığın pudra veya fondöteni, cilt tipine uygun bir köpük, jel veya yağ bazlı temizleyiciyle çıkarabilirsin.Temizleyici ürün uyguladıktan sonra, ılık suyla cildine masaj yaparak yıka ve temiz bir havluyla nazikçe kurula. Son olarak tonik veya gülsuyu kullanabilirsin.

Nemlendirmeyi unutma
Kuşkusuz cildimizi nemlendirmenin en harika yolu su içmek ama dıştan da cildimizi nemlendirmek zorundayız. Akşam cildini temizledikten sonra, gece kremini cildine uygulayarak parmak uçlarınla masaj yapmayı ihmal etme. Bu seni daha uykulu mu hissettirdi? Sadece rahatla!


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net