IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Düşük Göz Kapağına Nasıl Eyelıner Çekilir? (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/670671-dusuk-goz-kapagina-nasil-eyeliner-cekilir.html)

Desmont 14 Ocak 2015 19:09

Düşük Göz Kapağına Nasıl Eyelıner Çekilir?
 
öz şekilleri kişiden kişiye değişebiliyor. Peki ya düşük göz kapağına nasıl eyeliner çekilir?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Birçok kişinin göz yapısı birbirinden farklıdır. Göz şekilleri çok çeşitli olabiliyor. Farklı göz şekilli kişiler aynı eyeliner tekniği kullanırsa, yanlış bir adım atmış olurlar.

Çünkü her göz şeklinin kendine özgün uygulayabileceği eyeliner tekniği vardır. Biz de bu yazımızda tüm göz şekillerine uygun eyeliner tekniklerini ele alıp, özellikle düşük göz şekli olanlar için eyeliner uygulamasını anlatmaya çalışacağız.



Yuvarlak Gözler Nasıl Eyeliner Çekmeli?

Eğer yuvarlak gözlü iseniz eyelinerınıza kuyruk vermeyi unutmmayın. Gözlerinizin tamamına değil, yarısından itibaren eyelinerınızı çekin ve kuyruk bırakın. Böylece bakışlarınızı yumuşatmış olacaksınız.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Çekik Gözler Nasıl Eyeliner Çekmeli?

Gözleriniz çekik olacağı için kuyruk bırakma tekniği gözleriniz için uygun olmayacaktır. Zaten kendiliğinden çekik olan gözlerinize bir de kuyruk çektiğinizde gözleriniz daha da çekik gözükecektir. Bu yüzden kuyruk çekmeden ve sadece orta kısımdan gözünüzün bitiş kısmına kadar eyeliner çekin.


Gelelim asıl konumuza; Düşük Gözler Nasıl Eyeliner Çekmeli?

Gözleriniz düşük gözüktüğü için burada yapmanız gereken şey, gözlerinizi daha kalkık göstermektir. Bu yüzden eyeliner kuyruğu çekerek gözlerinizi yukarı doğru çekilmiş gösterebilirsiniz. Gözünüzün ortasından başlayarak kenarına doğru eyelinerı çekin ve dışa doğru kuyruk eklemeyi unutmayın. Alt kirpik diplerinize eyeliner sürmeyin çünkü gözlerinizi düşük gösterecektir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Uzak Gözlüler Nasıl Eyeliner Çekmeli?

Eğer gözleriniz birbirinden uzak ise, üst kirpik diplerine eyeliner çekin ve gözün ortasından kenarına doğru kalın bir eyeliner olmasına dikkat edin. Alt kirpik diplerinize eyeliner uygulamayın.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net