IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Sezonun trendi: Bordo dudaklar (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/673438-sezonun-trendi-bordo-dudaklar.html)

Lcia 20 Ocak 2015 20:25

Sezonun trendi: Bordo dudaklar
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kış yavaş yavaş yüzünü gösterirken, güzellik stilimizi de sezonla beraber değiştirmeye başladık. Değişime ise dudaklarımızdan! Makyaj çantamızdaki canlı renkleri, asil koyularla yeniledik. Bunu yaparken de ilhamımız moda haftalarının podyumları oldu. Eğer sen de dudaklarını bordolara bürümeyi planlıyorsan, doğru yerdesin. Rehberimiz sayesinde bu, çok daha kolay olacak!

Birinci adım
Kusursuz bir ruj uygulaması için öncelikle dudaklarına peeling yaparak ölü deriden arındırmalısın. Bunun için bir diş fırçasından yardım alabilirsin.

İkinci adım
Renksiz bir dudak balmını dudaklaruna uygula. Böylece dudaklarını nemlendirirken, pürüzsüz bir baz oluşturacaksın.

Üçüncü adım
Rujunla aynı tondaki dudak kaleminle dudak çizginin sınırlarına sadık kalarak dudaklarını çerçevele ve bu çerçevenin içini doldur. Dudak kalemleri rengin dağılmasını önleyecek ve rujunun kalıcılığını sağlayacak. Rujun uçsa bile, dudak kalemin kalacağından, dudakların rengini koruyacak.

Dördüncü adım
Uygulamayı kolay hale getirmek için, rujunu dudak fırçanla uygulamayı dene. Uygulamayı tamamladığında, bir peçeteyi dudaklarına nazikçe bastır ve çek. Ardından ikinci katı uygula.

Melodram 20 Ocak 2015 23:32

Cevap: Sezonun trendi: Bordo dudaklar
 
Mac'in Diva'sına bir selam etmeyi unutmamak lazım ama şu birinci fotoğraftaki rujun markası nedir merak içindeyim. Nars 413 BLKR olabilir mi diye düşünüyorum, hoş bu daha koyu gibi, zaten tek bir ruj sürülmemiştir. Bordo ruj iyi güzel ama sürmesi pek zahmetli, sürdün diyelim sahip çıkması daha zahmetli! Bunlara bu kadar para dökmemek için de tabii Rimmel London Kate Moss serilerine koşuyoruz, hep tuzak hep.

dreamy 20 Ocak 2015 23:39

Cevap: Sezonun trendi: Bordo dudaklar
 
gözde sıfır makyaj olunca çok çekici duruyor bu renk ya eah.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net