IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Dolce&Gabbana 2015 İlkbahar Makyaj Koleksiyonu (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/680524-dolceampgabbana-2015-ilkbahar-makyaj-koleksiyonu.html)

Desmont 11 Şubat 2015 19:14

Dolce&Gabbana 2015 İlkbahar Makyaj Koleksiyonu
 
Dolce&Gabbana'nın 2015 İlkbahar sezonu için hazırladığı koleksiyonda rujlar, farlar ve ojeler canlı renkleriyle dikkat çekiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dolce&Gabbana Make Up #dgcolourspring ile 2015 ilkbaharının tüm coşkusu güzelliğimize yansıtacak gibi görünüyor. Bu sezon Dolce&Gabbana koleksiyonuyla gözlere mi, yoksa dudaklara mı odaklanacağınızı zamana, nerede olduğunuza ve kendinizi nasıl hissettiğinize göre seçmeniz gerekiyor.

İki farklı renk seçeneği bulunan 4'lü farlar pembelerin ve doğalların enfes karışımını sunuyor. Yoğun bakışlar True Black göz kalemi ve Blu Indaco Passioneyes maskara ile göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Dolce&Gabbana makyaj uzmanları, güçlü bir etki için parmakla ya da nemli bir fırçayla birden fazla rengi harmanlayarak farları uygulamanızı öneriyor. Derin bakışlar için Nero Passioneyes maskarayı kullanabilirsiniz. Elmacık kemiklerine ve yüzün doğal yüzeylerine uygulandığında, cilde parıltılı taze ve pürüzsüz bir görünüm veren Dolce&Gabbana allıklar yeni sezonda bir allık satın alacaksanız, mükemmel bir tercih olabilir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dolce&Gabbana 2015 İlkbahar serisi dudaklar için iki farklı yorum sunuyor, gözler için de aynı yansıma öneriliyor. Koyu fuşya renkli Bouganville dudak parlatıcısı ve krem ruj kiraz gibi dudaklar yaratıyor. Sugar Pink ruj, dudaklarda doğal tonları seven kadınların favorisi olmaya aday. Serinin gerçek canlılığıysa 4 farklı oje rengiyle öne çıkıyor.

The Eyeshadow, far, 183 TL.
The Lipstick, ruj, 110 TL.
The Lipgloss, dudak parlatıcısı, 100 TL.
The Nail Lacquer, oje, 84 TL.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net