IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Scarlett Johansson makyajının püf noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/691884-scarlett-johansson-makyajinin-puf-noktalari.html)

Flora 18 Nisan 2015 12:31

Scarlett Johansson makyajının püf noktaları
 
Scarlett Johansson makyajının püf noktaları


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Scarlett Johansson, normal hayatında da özel gecelerde de çok doğal makyajlar yapan biri. Sarışın olması sebebiyle doğal renk makyajı çok rahat taşıyor ve genelde odağı dudaklara çekiyor.

İşte Scarlett Johansson makyajı için ipuçları:

Cilt

Ten renginizi göz önüne alarak uygun bir fondöten ile Johansson natürel yüzüne sahip olabilirsiniz. Fondöteni kusursuz ve eşit dağıtmak için fondöten fırçasıyla uygulayın. Biraz aydınlık katmak için de gözlerinizin altına ve burun kenarlarına kapatıcı sürebilirsiniz.

Yanaklar
Kendini belli eden fakat doğallıktan ödün vermeyen yanaklar için kahverengi tonlarında bir allık uygulayın… Elmacık kemiklerinizin daha ön plana taşınması için ise; aydınlatıcı tercih edin.

Gözler
Ünlü yıldızın göz makyajı ne kadar doğal gözükse de; basit değildir. Doğal bir göz makyajına sahip olabilmek oldukça emek istiyor. Hem doğal görünmeli, hem de bu doğallığı makyajla sağlamalısınız. İşte çekici ve doğal gözlerin sırrı; önce açık renk bir far kullanın sonra bir üst koyu tonu ile gölgeler verin. Daha dikkat çekici bakışlar için ise eyeliner uygulayın.

Dudaklar
Tüm bu doğallığa biraz şehvet katmak gerekir. Rujunuzu uygulamadan önce dudaklarınıza fondöten ve pudra uygulayın. Sonra kıyafetinize uygun koyu ama mat bir rujla makyajınızı tamamlayın.

Melodram 19 Nisan 2015 22:32

Cevap: Scarlett Johansson makyajının püf noktaları
 
Scarlett Johansson makyajının püf noktaları, Scarlett gibi güzel olmaktan geçiyor. Bu püf noktayı bilince iş daha da zora biniyor işin kötüsü. Bunların kullandığı makyaj malzemelerini almaya kalksak bir asgari maaş bile yetmeyeceği için, en iyisi hanım kızlar siz yüzünüzü temiz tutun, bir de esmer teninize en açık renk fondöten sürerek beyaz tenli olmaya çalışmayın, başka püf noktası yok size. Ha bir de dudaklarınız ince diye burun dibinizin hizasından dudak kalemiyle çerçeve yapmazsanız iyi olur. Hep diyorum, dolgun dudak için bir avuç acı biber turşusunu yerken dudaklarınıza da sürün, olay hallolsun.

the miskin 20 Mayıs 2015 05:29

Cevap: Scarlett Johansson makyajının püf noktaları
 
Her turlu zorluga gogus geren, bayancim Scarlett jOHAnsson catalina; angaje olmuslara sorduk: "Aynaya bakmadan hatasiz eyeliner cekebilen tek kadin" dediler. Fakat o "Lucy" ne berbat bir tecrubeydi. "Lost in translation" un kemikleri sizladi, mezarinda ters dondu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net