IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2015, 14:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yılbaşında Makyajınızla Göz Kamaştırın!




Güzelliğinizi yansıtabileceğiniz harika ipuçlarını Oriflame Global Güzellik Direktörü’nden öğrenin...

Yılın son ayını keyifle uğurlamak için hepimiz küçük kutlamaları, buluşmaları planlamaya başladık öyle değil mi? Bu eğlenceli kutlamalar ister gündüz olsun ister gece, siz her zaman göz alıcı bir makyajla güzelliğinizi tamamlayın. Gelin güzelliğinizi yansıtabileceğiniz harika ipuçlarını Oriflame Global Güzellik Direktörü’nden öğrenin.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir partiye hazırlanırken nasıl makyaj yapmalıyız?
Makyajınıza kesinlikle katılacağınız partiye göre karar vermelisiniz. Gün içinde katılacağınız bir parti için yapacağınız makyaj, gece partisinde yapacağınız makyajdan elbette farklı olacaktır. Gündüz ışık çok olduğu için daha doğal ve abartıdan uzak bir makyaj tercih etmelisiniz. Güzel bir ten maktajını, belirgin kirpikler ve size renk verecek bir ruj ile tamamlayabilirsiniz. Gece ise partilerin olduğu ortamlardaki loş ışığı dikkate alırak göze çarpacak daha yoğun bir makyaj tercih etmelisiniz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

O zaman biraz daha detaylı olarak gece makyajını nasıl yapmalıyız anlatabilir misiniz?

Gece makyajınızın kalıcılığı önemli. Bunun için makyajınıza fondöten ve kapatıcı ile başlayın. Daha sonra fondöteninizi çene, alın, burun ve yanak bölgelerinde uygulayacağınız pudra ile sabitleyin. Cilt pudrayı emene kadar diğer makyaj ürünlerini kullanmak için biraz beklemelisiniz. Beklerken saçınızı yapabilir, tırnaklarınıza oje sürebilirsiniz. İşte bu iyi bir gece makyajının püf noktası. Ardından makyajınızda neyi ön plana çıkaracağınıza karar verin. Gözler mi dudaklar mı? Ve bu kararınıza göre makyajınızı dengeli bir şekilde kaş, göz ve dudak sırasıyla tamamlayın, allık ile canlı bir görünüm vermeyi unutmayın.

Parti makyajında yapmamamız gerekenler neler?
İlk söylemem gereken şey lütfen partiye gidiyorsunuz diye makyajınızı abartmayın. Mükemmel makyajda denge olmalıdır. Ya güçlü kaş ve göz makyajına odaklanmalı, ya da dudaklara vurgu yapmalıyız; aynı anda ikisine asla! Renk seçiminde trendleri takip edebilirsiniz, ancak sizi bir moda kurbanı gibi gösterme riski olan iddialı trendleri uygularken dikkatli olun. En güçlü bölgelerinizi bulun ve onları vurgulayın. İnanın bana bu, bu her türlü güzellik trendinden daha iyi görünmenizi sağlayacak.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Parti sezonunda hangi renk rujları seçmeliyiz?
Şu an en trend ruj rengi, koyu bordo. Ancak bu rengin yakışmadığını düşünüyorsanız, sizi asla yarı yolda bırakmayacak klasik bir kırmızıyı tercih edebilirsiniz.


Grafik göz makyajı trendini nasıl uygulayabiliriz?
Her zamanki gibi eyeliner uygulayarak başlayın. Daha sonra, koyu renk fara batırdığınız bir fırça yardımıyla eyeliner’ınızı dağıtarak gözlerinizde dumanlı bir görünüm yaratın. Bu şekilde grafik trendini günlük hayatınıza uyarlamış olursunuz.


Makyajımıza abartılı olmadan nasıl parıltı katabiliriz?
Önce kremsi bir göz farı uygulayın (benim favori ürünüm) ve üzerine hafif bir parıltı katın. Krem baz, parıltının tutmasını sağlar. Gözlerden temizlemesi zor olan parıltıyı direkt uygulamak yerine, parıltı bazlı bir ürün kullanmanızı tavsiye ederim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gece partide dans ederken cildimizin parlamasını nasıl engelleyebiliriz?
Güzel görünmek kaygısıyla dans etmekten ve eğlenmekten geri kalmayın. Cildinizin parlamasından endişe ediyorsanız, çantanızda kağıt mendil bulundurun. Problemli bir cildiniz varsa, küçük bir pudra fırçası kullanarak (ya da büyük bir göz farı fırçası) cildinizin yağlı bölgelerine pudrayı dağıtın. Gözenekleri doldurarak yağlanmayı tetikleyebileceği için pudrayı tüm yüzünüze uygulamayın.

Partilediğimiz bir gecenin sabahında yüzümüzde taze bir görünümü nasıl sağlarız?
İlk kural, yatmadan önce mutlaka makyajınızı temizleyin. Cildinizin gece boyunca nefes almaya ihtiyacı vardır. İkinci kural: cildinizi nemlendirin. Bolca su için ve cansız, şişmiş bir yüzle uyanmamak için gece kreminizi kullanın. Gözlerinizin altında torbalar varsa, nemlendirici göz kremi deneyin. Büyük gecenin sabahında hafif ve taze bir makyaj tercih edin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gÖz, kamaştırın, makyajınızla, yılbaşında


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yılbaşı Makyajınızla Baş Döndürün! Desmont Makyajın Püf Noktaları 0 05 Aralık 2014 10:26
Makyajınızla Sevgilinizi Büyüleyin N999 Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 13 Şubat 2012 13:50
Mezuniyet Gecesinde Göz Kamaştırın! Dilara Ah Kadınlar 0 01 Mayıs 2009 09:15
Saçlarınızla göz kamaştırın Süslü Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 12 Mart 2009 03:57