IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Erkekleri baştan çıkaran göz alıcı bakışlar (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/734460-erkekleri-bastan-cikaran-goz-alici-bakislar.html)

PySSyCaT 26 Şubat 2016 12:46

Erkekleri baştan çıkaran göz alıcı bakışlar
 
Birkaç küçük tüyo gözlerinizi ortaya çıkartmanıza yardımcı olacak. Üstelik bu öneriler ve ürünlerle zamanı geriye çevirebilirsiniz.

Çarpıcı, göz alıcı bakışlara sahip olmak için birkaç makyaj önerisine ve tabii ki malzemelerine ihtiyacınız var. Yapacağınız makyaj hem daha uzun süre dayanacak, hem de zamandan tasarrruf etmenizi sağlayacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

PÜRÜZSÜZ ZEMİN
İyi bir zemin hazırlığı göz makyajınızın bulaşma ihtimalini ortadan kaldırıyor ve daha düzgün hatlar çizmenize yardımcı oluyor. Eğer göz altlarınızda kızarıklık veya koyu halkalar varsa iyi bir kapatıcı kullanmanız önem taşıyor. Kapatıcıyı göz pınarınızdan başlayarak sürün; böylece parlaklığın yoğun olduğu kısım bu bölgeler olsun. Burun deliklerinizin yan taraflarına ve kaşlarınızın tam ortasına da sürmeyi unutmayın.

Göz kapaklarının üzerine ister bu kapatıcıdan isterseniz göz makyajı bazlarından uygulayabilirsiniz.

KREMSİ YAPI
Göz farları çoğunlukla pudra içerir bu da cildinizin kurumasma yol açar. Krem formülasyonunda ve kalem şeklinde olan göz farları, uygulandığı bölgenin nemli kalmasını sağlıyor. Bu sayede uçup gitmiyor.

ÇİFT DİKİŞ
Gözlerinize iki farklı ürünle çizgi çekin; biri jel formundaki eyeliner olsun, diğeri de pudra far. Böylece gözlerinizin öne çıkmasını ve fark edilmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca çift kullanım size daha az hata yapma fırsatı sağlar. Önce ince uçlu göz farı fırçasıyla incecik bir çizgi çekin. Üzerine eyeliner’la rötuş yapın. İkisini bir arada kullanmanın rengi de daha koyu yapacağını fark edeceksiniz.

KIVRIK&HACIMLI
Daha büyük, parlak gözlere sahip olmak için sihir yapmanıza gerek yok, kirpiklerinizi kıvırmanız bu işi görecektir. Kirpik kıvırıcı kullanabileceğiniz gibi şimdi bunu yapan özel maskaralar da bulunuyor. Maskarayı kirpik diplerinden başlayarak sürmeyi unutmayın.

SABİT VE DOLU
Genç bakışların sırrının dolgun ve yoğun kaşlardan geçtiğini artık herkes biliyor. Makyaj uzmanları toz formundaki kaş pudralarının yapıştırıcı temelli maskaralarla desteklenmesi taraftarı. Toz pudrayla özellikle boşlukları doldurun, kaş rimeli veya sabitleyicisiyle taramak suretiyle sürün.



aLinti..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net